BIVŠI DEČKO ANELI AHMIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA: Stigla poruka iz ĆELIJSKE SOBE - Sprema se OSVETA!

Autor:

Zadruga

29.01.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ni ne sluti šta se dešava napolju!

BIVŠI DEČKO ANELI AHMIĆ IZAŠAO IZ ZATVORA: Stigla poruka iz ĆELIJSKE SOBE - Sprema se OSVETA!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Starleta Aneli Ahmić je uspela da se pomiri sa Markom janjuševićem Janjušem, iako se on svojoj majci zakleo da sa njom više neće biti. Međutim, Janjuš ni ne sanja šta se napolju dešava i da Aneli čeka bivši momak koji je posle praznika izašao iz zatvora nakon četiri godine. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić i Janjuš

Pošto ga je Aneli namestila, on sada planira da joj se osveti, pa su i njena sestra Sita i majka u velikom strahu kada su saznale da je izašao iz zatvora. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić Elita

 

- Aneli je sa njim bila pre čestiri i po godine, upoznali su se u Sarajevu, inače je lik iz Beograda. Bili su u ozbiljnoj vezi, ona je trošila njegov novac. Znam da je usta radila dok je bila sa njim i da je imala još neku estetsku operaciju. Sve je to on platio, kao što je plaćao mngoo toga i ona je uživala. Međutim, kako je znala da njega policija juri zbog krivičnog dela koje je počionio, prvo je počela da ga ucenjuje kada se naljuti, da bi on video da ima posla sa drukarom i otkačio je. Međutim, osladio se njoj život pored njega, pa ga nije puštala tako lako, a onda ga je odrukala i prijavila. Zahvaljujući njoj on je završio na robiji. Sada nakon četiri godine, on je na slobodi, a obećao je da će se osvetiti Aneli za sve. Ne znam šta mu je na umu, ali ja u njenoj koži ne bi bio. Neće on nju ubiti, daleko od toga, ali će da joj se osveti, kako samo on zna. Biće zeznuto, neće moći ni Janjuš da je zaštiti. Majka i sestra joj znaju sve i baš su uplašene. Boje se da ne sačeka Aneli odmah po izlasku iz rijalitija - govori izvor za Star. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Komentar

29.01.2024 13:33

Nadam se da će sestra Sita ovo komentarisati a ne budalaštine o Stanijinim godinama. Aneli služi Janjušu kao trenutni "spremnik" u koji prazni sve svoje životne promašaje i neuspehe, krivnju i tugu za loša dela i propuste koje je radio dugi niz godina. Iako, ne kaje se Janjiš nizašto, on je osoba koja je sama sebi najpreča i sebi će da ugodi a za ostale šta preostane. Godine provodi u rijalitiju, pauzu od 2 meseca po splavovima, kockarnama, na moru ...Kaže on, roditelje bidi par dana, brata sreo kod tetke...Strašno, žalosno, nema opravdanja za takvo ponašanje prema svojim najbližima. Sada leči tugu seksom i besom prema drugima, vređanjem... Još nikad nisam čuo da se bol i tuga leče neprekifnim pražnjenjem testisa i ljubakanjem kso u tinemdžerskoj dobi.

Odgovori 11 1