BOLJE DA MI DETE RODI LAKA ŽENA, NEGO NARKOMANKA! Janjuš URNISAO Aneli, pa namerno pomenuo Maju Marinković (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki put posle emisije u kojoj novinari postavljaju pitanja ja se Aneli zapitam ko si ti zapravo!

BOLJE DA MI DETE RODI LAKA ŽENA, NEGO NARKOMANKA! Janjuš URNISAO Aneli, pa namerno pomenuo Maju Marinković (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš opet je ušao u klinč sa Aneli Ahmić, s kojom je danima na ratnoj nozi, a odnos je napet nakon što je priznala da je konzumirala psihoaktivne supstance. Janjuš je rekao Aneli da mora da mu da prostora da mu se sve sredi u glavi, a kako nije htela da ga ostavi na miru, napravio je karambol pred svima.

Foto: pritnscreen/instagram

Janjuš Maja i Aneli Ahmić

 

- Neću da se ponavljam Aneli! Pusti me da dišem, treba mi prostor i ne mogu sada da ti se posvetim! Rekao sam da mi treba vremena, a ti me daviš kao zmija žabu! Stalno mi je u glavi to što si priznala da si koristila sve i svašta! Kako da ti sada verujem kad nisi bila iskrena na početku - rekao je Marko, pa je nastavio još brutalnije:

- Pominjala si decu i brak! Kako da se nadam tome, a vidi šta radiš?! Ako mene pitaš, bolje je da mi dete rodi neka laka žena, nego narkomanka! Svaki put posle emisije u kojoj novinari postavljaju pitanja ja se Aneli zapitam ko si ti zapravo! Ne mogu da verujem da si krila tako važne stvari. Sad da smo napolju verovatno se više ne bismo ni videli. Odsad ako još nešto sakriješ od mene videćeš kako ćeš se provesti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli Ahmić

 

Ahmićka je bila u šoku zbog svega što je čula, pa je samo stajala ukopana. Janjuš joj se u tom trenutku opet obratio, pa je pomenuo bivšu devojku Maju Marinković.

- Maja je za sve vas najgora ovde, a ispade najbolja! Sad mi je žao zbog nekih stvari. Pre mogu brak i decu s njom da zamislim, nego sa Aneli. Eto dotle je došlo! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

28.01.2024 10:31

Kada bi o Marku Janjuševiću i Maji Marinković čeprkali po prošlosti ni u deset Elita ne bi stalo. Znamo da je Maja "Proizvod" realitija pa ga treba negovati po svaku cenu, takođe i Janjuš

Odgovori 12 3