SKINUO SE NIKOLA BUKILIĆ: Evo kako bivši učesnik "Elite" izgleda nakon diskvalifikacije (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

09.12.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok transformacija bivšeg učesnika Elite za kratak period!

SKINUO SE NIKOLA BUKILIĆ: Evo kako bivši učesnik "Elite" izgleda nakon diskvalifikacije (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen

Kršni Crnogorac Nikola Bukilić nedavno je hitnom odlukom Velikog šefa diskvalifikovan iz rijaliti programa "Elita", a sudeći po njegovim objavama na društvenoj mreži Instagram, on se vratio u rodni grad odakle se redovno oglašava i otkriva svojim pratiocima kako provodi vreme nakon napuštanja imanja u Šimanovcima.

Naime, Bukilić se vratio u Podogoricu, a po svemu sudeći, svaki slobodan trenutak koristi da bude u teretani i radi na svom fizičkom izgledu, ne bi li što pre vratio formu s kojom je ušao u "Elitu". Inače, Nikola je bio glavna tema komentarisanja na društvenim mrežama kad se pojavio među učesnicima upravo zbog svog kršnog fizičkog izgleda.

Kako se može videti u objavi koju je nedavno podelio, na njegovom telu se već vide znatne promene, a komentari su se samo nizali.

"Au, Nikola, može li to jače", "Nagruvao se čim je izašao, ne bih rekao da je samo prirodno", "Najjači frajer Elite", "Nije luda ona Teodora na koga je pala, dobar je ovaj Bukilić", "Svaka čast za izgled, da si takav i u glavi, bilo bi dobro", samo su neki od mišljenja korisnika društvenih mreža.

Republika

Foto: Instagram.com

Nikola Bukilić instagram

Podsećanja radi, Nikola Bukilić je urgentnom odlkukom Velikog šefa i produkcije rijaliitja "Elita" disvalifikovan zbog nedoličnog ponašanja i kršenja jednog od osnovnih pravila življenja na imanju u Šimanovcima - lomljenja inventara, nasilničko ponašanje i govor mržnje, a snimak možete pogledati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading