JAVNO RASKRINKANA MILENA KAČAVENDA: Diskvalifikovani takmičar konačno progovorio o njihovom LJUBAVNOM odnosu, ovo je ISTINA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanjin Horvat na društvenim mrežama potkačio Milenu!

JAVNO RASKRINKANA MILENA KAČAVENDA: Diskvalifikovani takmičar konačno progovorio o njihovom LJUBAVNOM odnosu, ovo je ISTINA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Sanjin Horvat je samoinicijativno napustio Elitu i diskvalifikovao se, a mnogi i dan-danas smatraju da je to uradio zbog Milene Kačavende, u koju se navodno zaljubio, te pobegao od emocija, s obzirom da je u rijaliti ušao zauzet.

Poznato je da otkako je Sanjin izašao već neko vreme Milena provodi sa Samirom Ramovićem, koji je prema njoj otvoreno priznao simpatije i izrazio želju da se bori za njenu ljubav, ali mu je kuma jasno dala do znanja da od tog "posla" nema ništa. 

Povodm te situacije odlučio je da se oglasi i Sanjin i svojim fanovima jasno stavi do znanja da je on u Mileninom srcu i da se Samir džaba trudi. 

- Džaba Samire, misli su u Rijeci - napisai je Sanjin. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milena Kačvenda, Sanjin Horvat i Samir Ramović

Mnogi priželjkuju da se Horvat vrati u Elitu kako bi videli kako će da funkcioniše odnos Milene i njega, ali se produkcija po tom pitanju još uvek nije oglasila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
neda

22.11.2023 12:46

svi dosli sto ih muka naterala a i samir pa nejuri za parama nego baba zvakom to je problem kad si u mukama a ti postajes mangup ni prvi ni poslednji samo da se prica juri pare a ne ljubav zasto si tu sramoto svih koji se bore za svoju decu tezak olis moze tako nesto