ĐEDOVIĆ NAJAVIO POVRATAK MILANA MILOŠEVIĆA: Pakao Anite Stanojlović kreće u PONEDELJAK!

Autor:

Zadruga

12.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" jedva čekaju da počne "Pretres nedelje"!

ĐEDOVIĆ NAJAVIO POVRATAK MILANA MILOŠEVIĆA: Pakao Anite Stanojlović kreće u PONEDELJAK!

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana Tomić Matora je sinoć u vešernici razgovarala sa Milenom Kačavendom, Nenadom Aleksićem Ša i Markom Đedovićem o Aniti Stanojlović. Matora je konačno shvatila da je nasamarena, a svojim cimerima je priznala da kipti od besa.

- Ne bi me čudilo da je zbog para spustila loptu, jer su pare bile na mom računu. Donela je odluku. Ona je izabrala između Alekseja i mame i mene, nije htela u Zadrugu, poželela mi sve najbolje i to je to. Ili se i u tog zaljubila, imala nešto sa njim... Ne znate vi koji je to plač, histerija, da me voli više od života, da će se ubiti... - pričala je Matora.

- Jao sa tim pričama - dodao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Matora se jada cimerima na Anitu

- Ja sam toliko istrošen, ovo me je razorilo. Samo ti da preguraš i da idem. Prejezivo mi je - priznao je Ša.

- Ja sam juče bila polupana. Sad kad pričam sa vama, osećam samo bes. Ja bih sada sve šamarala do besvesti - istakla je Tomićeva.

- Ovo je izdaja, a znaš šta je suština - namera. Dokle bi ovo trajalo? - pitala se Milena.

- Dok joj ne kupe stan. Htele su da prodaju ovaj stan, da kupe veći, da dođu njena mama, brat i Aleksej da žive ovde. A Matorine roditelje, brata i Dunju ko j*be. Bruke i sramote. Znate kako je Matora bila sigurna pre razgovara sa Mateom. Još kaže Aniti: "Pipi, volim te" - rekao je Marko.

- Kad sam bila sa Sanjom, uvek sam sumnjala, jer su mi dolazile stvari. Onda mi se desila ova situacija, da prvi put osetim da me žena voli kao što sam ja volela te žene. Kaže mi Tamara: "Neće ona tebi da traži pare, ali čim je došla iz Kruševca bez stvari..." - pričala je Matora.

- Da, gde su joj koferi - nadovezao se Đedović.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Republika.rs

Matora, Anita i Anitina majka Angelina

Milena i Marko su Matoroj priznali da su takmičari "Elite" ćutali o Aniti iz poštovanja prema Tomićevoj, ali da će u emisiji "Pretres nedelje" sigurno doći do haosa, kad će svi izneti svoje mišljenje.

- Pa i ovde je kao beli medved zaštićena zbog tebe bila, ne da ne sme niko da joj kaže nešto, nego nisu hteli iz poštovanja prema tebi - rekla je Kačavenda.

- E sad ćeš tek da čuješ šta ljudi misle o njoj - istakao je Marko.

- Ponedeljak će da gori - nadovezala se Milena.

- Gori balkan u ponedeljak - rekao je Đedović.

- Ali baš gori Balkan, ovo je baš pakao - istakao je Ša.

Iako učesnici rijalitija još uvek ne znaju da se Milan Milošević vraća na male ekrane baš u ponedeljak, nesvesno su najavili njegov veliki povratak na televiziju Pink famoznom rečenicom koju je uvek koristio - gori Balkan!

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, pink

Milan Milošević, takmičari "Elite"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading