ELITA DOBILA NOVOG ZVANIČNIKA: U programu uživo saopštena bitna informacija!

Autor:

Zadruga

22.10.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao da će ovako nešto čuti iz njegovih usta.

ELITA DOBILA NOVOG ZVANIČNIKA: U programu uživo saopštena bitna informacija!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Pixabay.com

Sinoć su u rijalitiju "Elita" održane još jedne "Nominacije", a takmičari su morali da biraju između Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo, koje su tokom celenedelje bile potrčci Nenada Macanovića Bebice

Izlaganje Nikole Jovanovića Predsednika, privuklo je jako veliku pažnju pogotovo jer nahvalio Anđelu, koju su svi tokom noći žestoko osuđivali i kritikovali, a onda je odlučio da Bojani pokaže koliko mu je draga tako što će je proglasiti "premijerkom". 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Jovanović Predsenik Nominacije

Što se tiče Anđele, kada smo bili u izolaciji, koliko god oni rekli da si glupa, možda sam ja bio kriv, zapričali smo se, ja sam osoba koja ne pušta suzu, ako si uspela mene da izmanipulišeš, ja ti dajem oskara. Ja sam upoznao preko Tindera preko 300 devojaka, tako da eto. Otvorila si mi dušu, ali kada vidim da te neko napada bez osnove, kada ti pričaju da si k*rva, a izašla si na binu sa 19 godina da pokušaš da izgradiš sebi nešto. Za mene si poštena i normalna devojka - govorio je on, pa prešao na Bojanu: 

Bojana, draga moja Bojana... Otkad sam došao ovde i predstavio se predsednikom, ti si postala premijerka. Prolazili su dani i sa tobom imam najiskreniji međuljudski odnos, posvađali smo se par puta i to mi se svidelo. Ne dozvoljavaš da te neko ko je deset godina u rijalitiju kontroliše. Podržavam te što si jaka da ne dozvoljavaš da neko utiče na tebe...Šaljem Bojanu, ostavljam Anđelu - rekao je Predsednik.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Jovanović Predsenik Nominacije

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading