MARIJA HOĆE DA UĐE U ELITU! Kulićka već podnela 22 TUŽBE protiv učesnika rijalitija: Naplatiću sve i živeću na moru!

Autor:

Zadruga

16.10.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić u "lajvu" priznala da bi ušla u "Elitu", ocrnila aktuelne učesnike rijalitija!

MARIJA HOĆE DA UĐE U ELITU! Kulićka već podnela 22 TUŽBE protiv učesnika rijalitija: Naplatiću sve i živeću na moru!

Foto: TikTok.com

Bivša zadrugarka Marija Kulić večeras je održala prvi "lajv" na društvenoj mreži TikTok, gde je govorila o rijalitiju "Elita". Kako je rekla, zahvalna je produkciji na tome što su uradili za njenu ćerku Miljanu Kulić, te priznala da bi uprkos svemu ušla u ovu sezonu isključivo zbog nje. Marija je otkrila i da je podnela 22 tužbe protiv takmičara "Elite", od kojih planira da živi.

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić drži "lajv" na TikToku

- Tačno je da je produkcija pomogla Miljani oko lečenja, gledali su je odlično doktori. Beskrajno sam zahvalna na tome. Nakupilo se sve i svašta, svašta sam čula od Miljane, ali bih zbog deteta sve uradila. Kažem, ušla bih u "Elitu"... Isključivo bih ušla zbog Miljane, jer je tamo sama protiv svih takmičara. Kada bi me pozvali, otišla bih, samo da Miljana ne bude sama - započela je Marija.

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić drži "lajv" na TikToku

Toliko loši ljudi su tamo sada ja sam zgrožena onim što sam do sad čula, a verovatno će biti još gore. Miljana se povukla jedno vreme. Ja sam očekivala da će da izađe. Nisam htela da uđe u ovu sezonu. Rekla sam joj da će biti sama, da će prolaziti kroz to sama. Rekla mi je da voli rijaliti, da se ne ljutim, da će da bude sve u redu... Ide svojom voljom, a mimo naše volje. A lepo sam joj rekla da ne ulazi! Nekad preuveliča stvari (zdravstvene probleme), ali shvatila je da sam bila u pravu! Kasno! Kasno se pokajala. Džabe mi pričate da odem po nju. Ja sam je očekivala svakodnevno, zna ona kako da izađe. Opet će da priča da je pogrešila. Meni treba rogovi da izađu, a ne bolesti, da bi me ona jednom u životu poslušala. Odvela sam je na more da ne bi ušla u ovu sezonu, da ne bude u Srbiji, zato sam je odvela u Hurgadu. Verujte mi, odatle je otišla, samo mi je rekla hitno da mora da ide. Propao je ceo aranžman koji sam platila, samo da ne bi ušla. Karta, vanredni let 350 evra, plus ona što smo već kupili... Nema šanse ti to da zaustaviš, kakvo more, plaža, milina hotel.. Nema... Rekla sam joj da je došla na more da odmori dušu, nju ne zanima, dosadno joj u Hurgadi, dosadno joj u Petrovcu, kod kuće, samo tamo joj nije dosadno - dodala je Kulićka.

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić drži "lajv" na TikToku

- Ali opet, to je jače od mene. Svaka majka bi tako reagovala, kad se ti šljamovi okome na nju, njih 50. Svakog dana spremam, kuvam, čistim, oni jedu g*vna po ceo dan... Do sada 22 tužbe su otišle za učesnike rijalitija. Ja nemam potrebu da idem tamo za novac. Čekam da se završi sezona da živim od tužbi, godinu dana ću živeti na moru samo od tužbi iz rijalitija, pa nek pričaju ko je oberk*rva, ko je silovatelj... - besnela je Marija.

- K*rčavenda je takav manipulator, đubre od žene. Ne mogu da kažem žena, liči mi na trandžu. Muž takav, pa i ona glumi mafijašicu. Žena gad! Ja verujem da je ona ušla isključivo da postane poznata u pedesetim godinama, jer ona želja slave, željna toga da skrene pažnju na sebe. Šta je sa ženama u tim godinama? Ja sam ušla zbog para i Miljane, a oni zbog popularnosti. Ko će toj ženi da se divi? Ona čepi noge tamo. Na šta to liči? Apsolutno sam sigurna da je uzimala novac (od Aninih fanova) i da je zbog toga nastala svađa. Bitno da je otišla da pljuje Anu. Znaš li za meru, smradu jedan, smrdlo jedna, đubre jedno pokvareno? Ana ne bi takve stvari iznosila, sram je bilo, đubre jedno pokvareno, ne napila se ni kafe, ni vode! Ona priča da je Ana varala Zvezdana sa njenim bratom. Ti si držala sveću? - istakla je, između ostalog, Kulićka.

Republika

Foto: TikTok.com

Marija Kulić drži "lajv" na TikToku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milivoje

17.10.2023 06:52

Misli Marija Kulic da moze da radi sta hoce,da psuje Mitrovice,da govori kako je zadruga logor,da pljuju i gadjaju voditelje,pa se posle obe izvinjavaju do neba,klece mole placu...Ja ne znam.Ako nju ubace u zadrugu,a rekli su da nece ni jednu osobu sa nasilnickim ponasanjem(psiho mixy pokusala Colica da ubije na spavanju),onda cu zaista poceti da mislim da Kulici drze tv pink a ne Mitrovici.