ANA RADULOVIĆ U "ELITU" UŠLA U PROVIDNOJ HALJINI, SVE SE VIDELO: Uživo u programu voditeljka ŠOKIRALA takmičare! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.10.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović pokazala izvajanu liniju!

ANA RADULOVIĆ U "ELITU" UŠLA U PROVIDNOJ HALJINI, SVE SE VIDELO: Uživo u programu voditeljka ŠOKIRALA takmičare! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka najgledanijeg rijalitija ,,Elita" Ana Radulović na društvenoj mreži TikTok objavila je provokativan video, a radilo se o njenom ulasku na imanje u Šimanovcima. 

Naime, Ana je obukla usku haljinu, koja je istakla njenu vitku figuru, međutim, ono što su svi primetili jeste da je voditeljkina odevna kombinacija malo providnjikava. Kamere su zabeležile voditeljkin hod ka Beloj kući, te kada je zakoračila, tačno se moglo videti da je haljina providna. 

@anaradulovic22

Love me, love my job. 🥰

♬ Florin Salam - Catalin Andrei

Komentari su se usijali, budući da su od Ane navikli već na provokativna izdanja, u čemu je i njen suprug Mirče Radulović podržava.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka crvenkov

17.10.2023 05:32

Poštovani, veliki sam i verni fan PINK TV, školovana sam, sa znanjem dva svetska jezika...NE MOGU DA LAŽEM DA JE TO ODSAMOG POČETKA...ali sam vremenom shvatila šta je SUŠTINA...ali g-đa Ana Radulović mi NIKAKO NE PAŠE...iako sam pokušala da aktiviram sve svoje rezerve...tolerancije...ona se ponaša kao da je učiteljica u osnovnoj školi...isto mogu da kažem za Dušicu, jer mi unosi i prenosi nervozu svojim neartikulisanim pokretima tela i ruku...zato su Darko i Ivana Šopić, ZA MENE, pun pogodak...u SVAKOM POGLEDU...Izvinjavam se ako sam prekoračila prag pristojnosti, ali...