HITNA REAKCIJA ZBOG GOVORA MRŽNJE U ELITI: Voditeljka se zgrozila uživo u programu, pokreće se KRIVIČNI POSTUPAK?!

Autor: P. R.

Zadruga

15.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Radulović javno osudila učesnicu "Elite" zbog jezivih reči koje su izgovorene uživo na Pinku!

HITNA REAKCIJA ZBOG GOVORA MRŽNJE U ELITI: Voditeljka se zgrozila uživo u programu, pokreće se KRIVIČNI POSTUPAK?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica "Elite" Marija Malivuk je tokom sinoćne emisije "Nominacije" svojim izlaganjem uspela da zabezekne sve svoje cimere za crnim stolom, ali i voditeljku Anu Radulovič, koja se primetno zgorzila na njene reči.

Naime, Malivukova je birala između Milene Kačavende i Uroša Stanića koga će poslati u izloaciju, a koga će sačuvat, međutim, njeno obrazloženje svog glasa i mržnje koju je pokazala naišlo je na osudu prisutnih.

- Ja sam se njemu obratila i kao majka pošto imam dete njegovih godina, starije. To nije uspelo. Sada ću ti se obratiti onako kako ću ti se obratiti do kraja rijalitija. Sa mnom možeš da razgovaraš samo na distanci. Ako mi priđeš, ili ću te politi ili ću te pljuniti. Jedino što mi je žao u tvojoj priči je to što si imao teško detinjstvo. Slušaj, ja imam sina, pre neki dan si ga spomenuo i rekao da on može da bude kao ti. Moj sin nikad ne može da bude kao ti, i da je kao ti, ja bih ga uzela za ruku i skočila sa mosta ili bih ga izlečila. Ili ne bih imala sina ili ne bi bio kao ti! Kad budeš otišao kod psihijatra, videćeš šta ti sve fali. Ja bih se kolektivno samoubila sa sinom jer ne bih nikad dozvolila da imam sina kao što si ti  - istakla je Marija besramno.

- Šta si rekla? Fuj, to je užasno što pričaš! Ti si jedan monstrum - šokiran je bio Stanić, a izlaganje učesnice "Elite" osudili su i ostali takmičari.

- Brate, ovo nije lepo što si rekla - kazala je Matora.

- Da ima sina kao Uroš, ona bi skočila sa mosta? Ja kakvo god da je moje dete, voleo bih ga najviše na svetu. To je jako ružno što si rekla, odvratno! Ti baš zato što si roditelj ne smeš to da pričaš. Užas - rekao je Nikola Lakić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Stanić i Marija Malivuk Elita 7 Zadruga

- Baš me briga, osudite me! To je moje mišljenje. Ja bih se ubila da imam ovakvo dete - nastavila je Malivukova da tera po svom.

- Marija, ovo je stvarno sramno! Marija, molim te, ovo je stvarno strašno... Imaš decu! Neću više ništa komentarisati - saopštila je voditeljka Ana Radulović, vidono zgroženo.

- Ovo podleže zakonu o krivičnom postupku - zaključio je šokirano Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Radulović Elita 7 Zadruga

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Roko Prč

15.10.2023 17:10

Očigledno je da se može kritikovati sve i svako osim ovih- nazovite ih kako god želite. Izgleda da svi moramo da budemo PONOSNI i da kao takvi paradiramo i namećemo svoje stavove drugima, tj. većini.