ŠOK ODGOVOR NA TRUDNOĆU ALEKS NIKOLIĆ: Milica Veselinović iznenadila sve u studiju!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Filipa Cara progovorila o drugom stanju pobednice "Zadruge 6".

ŠOK ODGOVOR NA TRUDNOĆU ALEKS NIKOLIĆ: Milica Veselinović iznenadila sve u studiju!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Milica Veselinović večeras je specijalni gost u emisiji "Pitanja novinara". Ona je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i pripadnicima sedme sile. Ona je u jednom trenutku dobila pitanje o drugom stanju Aleksandra Nikolić, kao i da da komentar o svemu što se izdešavalo između nje i Filipa Cara, a poslednjih dana trese medije i društvene mreže. 

Milica međutim nije želela preterano da komentariše tu temu i ostala je prilično suzdržana. 

Pričala mi je da misli da ne može da ima decu. Drago mi je da je trudna. Oni nisu deo rijalitija, pa ne bih da ih komentarišem - rekla je kratko Milica. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milica Veselinović u emisiji "Pitanja novinara"

Podsećamo, Milica je tokom boravka u šestoj sezoni "Zadruge" imala vrelu akciju sa Filipom, ali on nikad nije želeo da ozvaniči vezu sa njom. Više puta su razmenjivali nežnosti, ali se završilo na tome. Inače, najveći šok za ve pratioce rijalitija bio je kad je Milica počela da se raspituje o Caru pred njegov ulazak u rijaliti i to sve pod šifrom "sneg", nakon čega se otkrilo da su se tokom letnje pauze dopisivali i planirali da se vide, ali do toga nije došlo. 

Iako je bila sa Carem i kako je i sama govorila prema njemu gajila ozbiljne emocije Milica se družila i sa Aleks, kojoj se izvinila za sve kad ju je Filip verio i u suzama zamolila da joj orpsti sve loše što se desilo između njih dve. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milica Veselinović i Filip Car

BONSU VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading