HITNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA: Dušica Jakovljević u programu uživo saopštila BITNU ODLUKU produkcije!

Autor:

Zadruga

06.10.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u "Eliti" održano takmičenje "Elitovizija" na kojem su dodeljenje bogate nagrade.

HITNO OBRAĆANJE VELIKOG ŠEFA: Dušica Jakovljević u programu uživo saopštila BITNU ODLUKU produkcije!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u rijalitiju "Elita" održana prva "Elitovizija". Takmičari su se tokom cele nedelje spremali za izlazak na veliku scenu, a imali su zadatak da se maskiraju i organizuju potpun nastup, uz pesmu koju su sami birali.

Nakon što su svi nastupu završeni novinarski žiri i stručni žiri su glasali i izabrali svoje pobednike, ali je i publika imala pravo glasa na društvenim mrežama TikTok, Facebook i Instagram, ali u putem SMS poruka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Dušica Jakovljević

Nakon što su dodeljenje sve nagrade, voditeljka Dušica Jakovljević saopštila je važnu odluku Velikog šefa, a to je da će biti dodeljena nagrada za otkriće ovog takmičenja.

Posbnu nagradu dobili su Samir Ramović i Nikola Bukilić, koji su svojim perforamnsom oduševili sve i pokupili samo komplimente od stručno žirija. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Samir Ramović i Nikola Bukilić Elitovizija

Podsećamo, Mensur Ajdarpašić i Marko Janjušević Janjuš odneli su pobede na društvenim mrežama TikTok i Instagram, SMS nagradu, kao i nagradu novinarskog žirija, dok su Milena Kačavenda, Nemanja Gačić i Marko Đedović pobedili na društvenoj mreži Facebook, ali i dobili nagradu stručnog žirija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading