STRAH I TREPET STIŽE NA ELITOVIZIJU: Otkrivamo ime članice stručnog žirija, učesnicima neće biti dobro kad je ugledaju!

Autor:

Zadruga

05.10.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva ime još jedne članice stručnog žirija, sledi haos!

STRAH I TREPET STIŽE NA ELITOVIZIJU: Otkrivamo ime članice stručnog žirija, učesnicima neće biti dobro kad je ugledaju!

Foto: promo, shutterstock

Kako je Republika danas otkrila, bivša zadrugarka i starleta Stanija Dobrojević biće članica stručnog žirija na prvoj "Elitoviziji", dok će Dalila Dragojević predstavljati RED televiziju u novinarskom žiriju.

Sada vam ekskluzivno otkrivamo ime još jedna članice stručnog žirija. U pitanju je pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić, koja je je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, a večeras će sigurno napraviti haos svojim komentarima.

Republika

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

Sandra je nedavno komentarisala skandal Aneli Ahmić, Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića, zbog čega ju je starletin verenik uzeo na zub.

- Ne mogu da verujem da je Asminova majka podržala njegovu vezu sa Stanijom. Stanija je plastičnija za mene od Aneli, ako govorimo o izgledu. Ako verujemo u Aneline reči koja je rekla da se nije njegovima dopala zbog izgleda, onda mi nije jasno da je Asminova majka na strani snajke koja je duplo više operisana - rekla je bivša zadrugarka nedavno u emisiji "Pitam za druga" i dodala:

Republika

Foto: Red tv printscreen

Sandra Rešić

- Na osnovu nekih mojih saznanja, mogu samo da kažem da nije onako ni kako Aneli predstavlja unutra, ni kako on predstavlja napolju, mislim da je istina negde između. Bilo kako bilo, ja bih volela da taj čovek s kim god da je samo neka obrati pažnju na to dvoje dece koje ima, jer kako sam čula ne obraća, posebno na to prvo dete - reka je Rešićeva.

Asmin joj je nako ovoga uzvratio na društvenoj mreži Instagram.

- Matora ti gurnula jezik svoj jer te neće nijedan dečko. Da li je do kreštavog glasa ili možda do pingvinskog stasa... Zato nemoj mnogo da s*reš jer stvorena si da toalete pereš - glasio je tekst koji je Asmin objavio uz sliku Jovane Tomić Matore i Sandre Rešić kako se ljube.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading