PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE: Čuburac razvezao jezik nakon Bebicine PRIJAVE, udario na Kačavendin KLAN!

Autor:

Zadruga

26.09.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Romano Čuburac se oglasio prvi put nakon diskvalifikacije iz "Elite"!

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DISKVALIFIKACIJE: Čuburac razvezao jezik nakon Bebicine PRIJAVE, udario na Kačavendin KLAN!

Foto: ST/Dragan Kadić

David Romano Čuburac

David Romano, poznatiji kao Čuburac, juče je diskvalifikovan zbog toga što je nasrnuo na Nenada Macanovića Bebicu. Po ugovoru koji je potpisao sa televizijom Pink, Čuburac će morati da plati 50.000 evra, a sada se i oglasio.

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

David Čuburac i Bebica

- Pukao sam u trenutku, nisam znao gde gledam, ni da li ima kamera. Bebica je jedan od kerova Milene Kačavende i moja diskvalifikacija je njeno delo. Ona je kriva. Pravi klan. Ljudi, verujte sve šta govori mali Uroš, on ju je pročitao kao niko tamo. Ja sam davao sve od sebe da joj skinem masku, ali ona je smislila plan da se urote protiv mene. Nemam para, nemam odeću. Hvala Bogu pa je naišao Kristijan, znao je da ću biti ispred one pumpe  - izjavio je Čuburac za "Blic".

Čuburac je, kako je i sam istakao, sinoć završio kod Kristijana Golubovića, a na "lajvu" bivšeg zadrugara se moglo videti i kako njih dvojica gledaju "Elitu".

Republika

Foto: ATA Images, Republika/E. DELIBAŠIĆ

Bebica

Bebica je sinoć napustio na kratko "Elitu", kako bi dao izjavu u policijskoj stanici jer je išao da prijavi Čuburca. Šta će se dalje dešavati, ostaje da ispratimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading