"LJUBIĆU ANU U ELITI" Veliki intervju sa samozvanim pukovnikom Almirom pred svečano otvaranje rijalitija - OCRNIO Acu Bulića!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samozvani pukovnik Almir Asanović otvorio dušu o Ani Ćurčić i braku sa Divnom DNK!

"LJUBIĆU ANU U ELITI" Veliki intervju sa samozvanim pukovnikom Almirom pred svečano otvaranje rijalitija - OCRNIO Acu Bulića!

Foto: Printskrin/RTV PINK, ATA Images

Ministarstvo odbrane juče je saopštilo da Almir Asanović nije pripadnik Vojske Srbije niti je to ikada bio. On se mesecima unazad predstavljao kao pilot pukovnik. Almir, koji je verni fan rijalitija "Zadruga", oglasio se ekskluzivno za Republiku pred početak "Elite". On i dalje tvrdi da je vojno lice, za naš portal je izjavio da ima i dokaze za to. 

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Almir Asanović

- Ja sam razočaran. Rekli su da sam lažni pilot, da sam obmanuo narod... Ja sam stvarno vojno lice. Imam sve dokaze. Verovatno je Ministarstvo odbrane ljuto, pa su to rekli. Želim da uđem u "Elitu", ali prvo da snimim rusko-srpski film "Top Gan" o mojoj avijaciji - rekao je Almir, pa progovorio o svom životu.

- Ostao sam bez roditelja, meni je falila roditeljska ljubav. Odrastao sam u hraniteljskoj porodici. Mučio sam se pošteno. Jesam bio u avijaciji. Ranjem sam 1999. godine na Košarama. Uniforma mi je iz rata. Gušili su me i davili. Radio sam posle na iznošenju smeća. Miki (Đuričić) zna da sam bio na ratištu, zna. Oboren sam na Košarama - dodao je Asanović.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Almir Asanović spremio poklon Ani

Asanović, koji je pre dve noći gostovao u emisiji "Narod pita", otkrio je da li ulazi u "Elitu", a onda progovorio o svojoj ljubavi prema Ani Ćurčić, te potkačio Acu Bulića.

- Ja bih voleo da uđem u Elitu zbog moje Ane, najviše je volim. I danas plačem za njom. Mnogo me nervira kad pojedini učesnici rijaliti zloupotrebe stvari i omalovažavaju me. Ana je ponižena od strane Golubovićke - istakao je Asanović, pa dodao:

- Ako Ana uđe, možda će mene da povuče. Nije me zvala, iskreno da vam kažem. Ljubav je nešto najjače na svetu, ljubav pobeđuje. Ja sam Anu gledao kroz rijaliti... Ona je doživela veliki stres sa medicinske tačke gledišta. Žena je stvarno ubijena. Od Ace Bulića i nje neće biti ništa. Čovek ima ženu u Engleskoj, a ja navijam za moju ljubav. Nemojte da vas sekira to ako krenem sad da plačem, imam velike emocije prema njoj... To je iskreno, ja sam takav. Ja kad volim, volim iz sve snage i iz sveg srca... On ne voli Anu. On Anu ne voli. Ja moram da vam otvorim srce i dušu. Ana je moja beba. Videli ste kako sam joj lep poklon kupio. To je moje srce, ja je volim. Ona bi pala na moje grudi pilotske. Trebalo je da budemo zajedno u emisiji i da zaplešemo, da nam puste pesmu "Surrender" od Samante Foks, to je naša pesma... Sad kad bih je video, ne znam da li bih se istopio. Toliko je volim, sanjam noćima. Pišem knjigu o njoj. Želim da uđem u "Elitu". Kad sam je video, zapala mi je u srcu. Jedva čekam da je poljubim u "Eliti"  - ispričao je Almir.

Republika

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Aca Bulić

Almir je progovorio i o svojoj prvoj nevenčanoj supruzi Divni DNK.

- Divna DNK je bila moja prva ljubav. Donosio sam joj kafu u krevet, samo neće da prizna. Mene je malo sramota. Tražila je nešto što ne može da bude. Čisto sam je uzeo da je spasem. Ona je jedna duša, nije ona jadna kriva - rekao je Asanović za Republika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading