DETALJI DOGOVORA MILICE MITROVIĆ I DALILE DRAGOJEVIĆ: Otkrivamo sve detalje o EMISIJI koju će voditi, a imaće SPECIJALAN zadatak u "ELITI"!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo sve detalje dogovora Dalile Dragojević i čelnika Pink televizije!

DETALJI DOGOVORA MILICE MITROVIĆ I DALILE DRAGOJEVIĆ: Otkrivamo sve detalje o EMISIJI koju će voditi, a imaće SPECIJALAN zadatak u "ELITI"!

Foto: ATA Images

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević potvrdila je pisanja Republike, te otkrila da je od danas zvanično voditeljka Pink televizije.

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević

 

Kako saznaje Republika, Dalila je dobila autorsku emisiju na Red televizije, ali to nije sve. Ona će imati i specijalno iznenađenje za buduće učesnike ,,Elite". Izvor blizak Dalili nam otkriva sve detalje njenog ugovora i dogovora sa čelnicima Ružičaste imperije. 

- Dalili se ispunio san, radiće na najgledanijoj televiziji, uspela je da postigne dogovor sa čelnicima i sad počinje da joj se dešava sve ono što je htela. Ona se dugo borila i radila je na tome da postane voditeljka, a narod voli da je gleda, tako da je ovo pun pogodak za sve - započinje Dalilina drugarica za Republiku i otkriva sve o njenoj emisiji:

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

 

- Dalila će voditi autorsku emisiju, to će biti pravi bum i biće dosta ekskluzivnih priči, ali pored toga, ona će imati specijalni zadatak. Dalila će se vrlo često pojavljivati u Eliti, kao voditeljka, te će učesnicima zakuvati sigurno čorbu. Ona je poznata po britkom jeziku, tako da će ovo biti pravi izazov za nju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Milan

01.09.2023 23:07

Dogovor nacionalnih manjina da "zajebavaju" Srbe i Srbiju? Kako ovo nazvati, ŠOK, SKANDAL ILI KATASTROFA🤮🤮🤮🙏🙏🙏

Iva

02.09.2023 00:45

@Milan - Milane, nedostaje ti daska u glavi, a i saraf ti je ispao 😂😂😂😂! Zakazi vreme kod Laze 😂😂😂 Psi laju, a karavani prolaze ‼️ Bravo Dalila ‼️

Iva

02.09.2023 00:40

Bravo, Dalila! 🌹