ZVANIČNO! Dalila Dragojević postaje VODITELJKA PINKA, ovo su svi detalji UGOVORA!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević postala voditeljka Pink televizije, potvrđena pisanja Republike!

ZVANIČNO! Dalila Dragojević postaje VODITELJKA PINKA, ovo su svi detalji UGOVORA!

Foto: ATAImages

Portal Republika nedavno je pisao o prelasku Dalile Dragojević na Ružičastu televiziju, a naša saznanja je sada i ona zvanično potvrdila. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević

 

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević na TikToku ozvaničila je da će postati voditeljka Red televizije, ali i da će povremeno odlaziti u ,,Elitu" kako bi se družila sa takmičarima. 

- Uoči mog rođendana, srce mi lupa, ja ću vam reći sada! Ja od ovog meseca zvanično postajem voditeljka svoje emisije na Red TV, a biću i u povremeno u ,,Eliti" i povremeno vodim program - rekla je Dalila. 

Inače, podsetimo, Dalili je još tokom takmičenja u Zadruzi bila želja da se ostvari u ulozi voditeljke na Red televiziji, želeći da bude deo Ružičaste imperije, što joj se sada i ostvarilo. 

Čestitke su joj pristizale sa svih strana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Mery M.

01.09.2023 23:09

Bljak, bljuk... dokle će nas ovaj narkoman ponižavati. Koje smo mi ovce!

Markoni

01.09.2023 23:28

Bruka i sramota, dovesti za voditelja ženu sa osnovnom školom, ženom koja je postala poznata po seksu u rijalitijima i kao žena koja je prevarila muža pred kamerama, ovaj narkoman nam ubija sve vrednosti!?

Biba

02.09.2023 02:36

Bruka i sramota, pored toliko pametnih srpkinja on dovodi hanume uz Bosne, jao Srbijo kakva ces jos ponizenja foziveti zahvaljujuci ovim novokomponovanim bogatasima koji su umislili da sve migu ako imaju pare, fuj, gade mi se

Mirjana

02.09.2023 06:45

Dno dna. Tugo moja i zalosti sta smo mi dozvolili, da neskolovani ljudi budu voditelji i novinari....bas smo se srozali. Pljunusmo sami sebi u obraz. Cccccc