ANA ĆURČIĆ OBJAVILA ZVEZDANOV SNIMAK PRIZNANJA: Ključni DOKAZ koji će Slavniće oterati ZAUVEK NA ROBIJU, spremna da ga odvede na DNO AMBISA!

Autor:

Zadruga

01.09.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić spremna da zauvek uništi Zvezdana Slavnića!

ANA ĆURČIĆ OBJAVILA ZVEZDANOV SNIMAK PRIZNANJA: Ključni DOKAZ koji će Slavniće oterati ZAUVEK NA ROBIJU, spremna da ga odvede na DNO AMBISA!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Bivša zadrugarka Ana Ćurčić nedavno je za Republiku progovorila o tužbama koje je podnela protiv bivšeg partnera Zvezdana Slavnića, sa kojim je živela u vanbračnoj zajednici. Ona je istakla da je tek čeka suočavanje sa Slavnićem pred licem pravde, a sada na Instagramu je objavila snimak na kom je Zvezdan priznao sve monstruozne radnje koje je počio nad njom. 

Foto: ST/Nikola Mutić, E-stock

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

Poznato je da je Ana govorila kroz kakvo nasilje, ali i kakvu je torturu trpela od strane Zvezdana, što je on očigledno priznao Lepom Mići, tokom boravka u rijalitiju. Zvezdan je u tokujednog Aninog izlaganja imao potrebu da se poveri Mići, te ga je izveo napolje i pred miliona mu priznao da sve ono što je Ana ispričala je ništa naspreman onoga što je on njoj zaista radio. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

Ana je odlučila da snimak podeli sa svojim pratiocima kako bi pokazala da je apsolutno spremna za suđenje sa bivšim partnerom, a u nastavku možete pročitati šta je Zvezdan izgovorio u snimku:

- Poslušaj ti mene jednom, nikad ti nisam ništa rekao. Veruj mi da ovo što je ona izgovorila je apsolutno, Mićo, k*rčina šta sam ja njoj radio. Javno kažem to, za ovo što je izjavljivala - bilo je Zvezdanovo priznanje u klipu, koje je Ana objavila na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading