ANA UNIŠTILA BIVŠU PRIJATELJICU: Otkrila da koristi LAŽNO IME, pa udarila na njenog bivšeg muža!

Autor:

Zadruga

19.08.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić besna, odlučila da raskrinka bivšu prijateljicu!

ANA UNIŠTILA BIVŠU PRIJATELJICU: Otkrila da koristi LAŽNO IME, pa udarila na njenog bivšeg muža!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Bivša zadrugarka Žana Đorđević ponovo je bila gošća emisije "Narod pita", gde joj je jedna od glavnih tema bila drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6", Ana Ćurčić. Iako su prvenstveno bile drugarice, njih dve su žestoko zaratile i ne propuštaju priliku da jedna drugu prozovu.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana Đorđević

Tako je Žana istakla da misli žana da je Ana godinama varala Zvezdana Slavnića sa Acom Bulićem, kog je komentarisala na podrugljiv način. Ana ovo nije dobro podnela, kao ni njene fan grupe. Danas je Ćurčićeva podelila objavu jedne od fan grupa, koja je udarila na Žanu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

- Žanino pravo ime je Radmila, čisto da se zna! Gospođa "Žana" je očito zaboravila ko je bila i šta je sve radila, dok je radila kao konobarica i htela da bude klaberka. Uzor joj je bila Jelena Krunić! Bolje neka priča kako se udala "velika dama" koja nosem para nebo i priča o Ani, koja je za nju u svakom pogledu Sveta Paraskeva i lepotica, pre svega! A tek je smešno da ona priča ko je Aca Bulić, a od svog Bobanca, alijas šofera V.G, za kog do "Zadruge" van kraja u kom drži kafić nisu znali ko je - stoji u objavi Anine fan grupe, koju je Ćurčićeva podelila na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ja mislim da sve ovo što radi Ana da je povređena sujeta, a ako nije tako, onda hoće da zarate muške strane. Ana svesno ili nesvesno udara na sujetu kako Zvezdanu, tako i Aci Buliću kako bi napravila neki razdor između njih dvojice i to joj je krajnja namera ili cilj, a ako nije tako, ne vidim cilj tog tužakanja nakon 13 godina - govorila je sinoć Žana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
djole

19.08.2023 21:10

Koja je lepsa i bolja - mrtva trka, blago onom ko ih zaobidje

Iva

19.08.2023 21:11

Zana je dama za tebe , prevarantu !!