MIKI ĐURIČIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM I ANU ĆURČIĆ DOVEO DO LUDILA: Raskrinkao sve prljave tajne o Zvezdanu, produkcija HITNO pustila reklame! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.08.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić se uključio uživo u program i napravio totalni haos Ani Đurićić!

MIKI ĐURIČIĆ SE UŽIVO UKLJUČIO U PROGRAM I ANU ĆURČIĆ DOVEO DO LUDILA: Raskrinkao sve prljave tajne o Zvezdanu, produkcija HITNO pustila reklame! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miki Đuričić prošle noći uključio se u emisiju ,,Narod pita" kako bi popričao sa Anom Ćurčić. Oni su ušli u konflikt zbog Zvezdana Slavnića, a to je bio prelomni trenutak kada je Ana dohvatila čašu i prosula sok svuda po podu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić prosula sok po studiju

 

- Miki iz Kupinova je kraj telefona. Sad ću reći kako jeste. Neosporno je da se Zvezdan poneo loše prema Ani, ja sam njega osudio na osnovu toga. Gospođo Ana, Mikica je lepo rekao, sem što su vas prevarili vaši lični izvori, šta ste pokazali još u rijalitiju?! Vi ste tražili kontakt sa mnom, ja to nisam želeo. Mene samo Ana zanima, ja nisam glupan neki, vi ste jako sujetni. To što ste pretrpeli javno poniženje, to je jako ružno, tu sam na vašoj strani. Što ste vi kao maltretirana žena tom čoveku slali poklone?! Šta bi bilo da vas nije prevario?! Ostali biste uz njega - rekao je Miki.

- A gde su Miki batine i pretnje - pitala je Ana.

- Zašto ste vi bili s čovekom koji vas je maltretirao?! Ja samo govorim realno, ja nisam ni na Zvezdanovoj, ni na vašoj strani - rekao je Đuričić.

- Ti moj život ne znaš - rekla je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Narod pita

 

- Vi ne možete da podnesete kada vam neko kaže ono što jeste. Šta ste radili s tim čovekom - pitao je Miki.

- Plašila sam ga se...Ne znači mi da li si na mojoj strani - rekla je Ćurčićeva.

- Plašili ste ga se?! Kako neko da vam ne kaže da ste folirant?! Što nisi policiju zvala?! Pa ti si mangup - rekao je Miki.

- Nisam smela. Njega sam se patološki plašila - rekla je Ana.

- To su vam rekli posle rijalitija da pričate...Što si onda tražila moj broj telefona?! Htela je da se čuje sa mnom i sa mojom ženom, ja to nisam hteo niti me to zanima - rekao je Miki, te je Ana ustala, prosula sok i napustila emisiju.

- Ja sam prvi osudio Zvezdana, rekao sam mu da ne možemo da budemo prijatelji, jer je izdao ženu...Za mene je Zvezdan veliko razočarenje. Ja sam ga podržao da ima drugu šansu da pokaže da je normalan, on na kraju prevari ženu. On se posle smuvao i sa Majom. Šta ti glumiš Cara?! - rekao je Miki.

Potom je Ana napustila studio, a pre toga je napravila totalni haos, te je prosula sok svuda po podu. Odmah potom Ana je najavila kratke reklame. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Sa

14.08.2023 10:20

Ovo je već "smešno" ali pre svega neumesno. Miki, agresivac (tukao žene i muškarce u Zadruzi) , najsujetnija osoba u Zadruzi, čovek od mnogo reči (imao je besmislene monologe minutažom duže od Cara) a bez dela, čovek koji je u toku dva dana menjao mišljenje po tri puta o događaju ili osobi, čovek koji je rijaliti prespavao i nije doprineo ništa (osim kuvanja čorbe Zvezdanu i Mikici) u par meseci boravka u Zsdruzi. Koliko je vremena proveo Miki na sastancima za "crnim stolom"? Malo ili nimalo, drugi su za njega uzimali bucžet ili prenosili vođi poruku za koga on glasa jer, Miki bi spavao. Kad je "pobegao", niko ga više nije ni spomenuo, nikom nije ni nedostajao. I sad, Miki drži "slovo" zašto je Ana nešto rekla, ili zvala nekoga a mali Mikica se smejulji i raduje šta je neko napao Anu. Svaki put neko zove u emisiju (tata, Janjuš, Miki) da brani malog Mikicu, (skreće pitanja i odvlači temu od malog Mikice) jer Mikica ne ume ništa sam. Mikica se noćas još jednom pokazao kao ljigavac (rekao Neca ili Peca) , deca od 20- ak godina su zrelija i obrazovanija ( komentarom i postupcima ) od njega. Ana, kao i uvek, nesnađena, nemoćna i ne ume da gorima od sebe kaže da joj je nebitno njihovo mišljenje nego se Ana upušta u prepirke sa nekim Mikijem, nebitnim Mikicom ili nečijim fanom . Ana, pusti "igrače" , beži u svoj život i živi ga kako ti želiš, bez publike. Nisi ti Ana dorasla nekima koji igraju, lažu i petljaju celi svoj život.

Osman

14.08.2023 11:28

Kad uzivo ukljuci se Miki Pa zabrblja kao Lepi Mica Problem tada nastaje veliki Celog Pinka i svih Mitrovica Ana Curcic sokom ispoliva Sve sto stigne i sto se ne skloni Emisija ko da nije ziva Boze dragi sta to rade oni Voditeljki vazno da se slika Silikone posebno istice Nije vazno sta gleda publika Bas je briga zasto Miki vice

Melanija

14.08.2023 13:07

Ana je pokazala da je agresivan ali i submisivna osoba koja sve oko sebe izaziva a onda kada izazove reakciju kuka na sav glas i želi da uključi što više sapatnika, odnosno sapatnica. Prosuti sok po voditeljki i po podu kao sačuvaj me Bože, kao vinom po svežem grobu dragog joj pokojnika simbolizuje oproštaj od Pinka i Elite jer tamo nema šta da kaže i pokaže. Jako je jadno i grešno što se poziva na tragedije koje su se desili u Gradčacu, Beogradu i Mladenovcu i dovoditi u sumnju organe vlasti kada su u tim zločinima stradalo upravo policajci. Ali ona kao kriminogena osoba uvek pa i sada u vezi sa teškim kriminalcima ima animozitet prema onima koji su nju i njene partnere hapsili, osudili na robiju ili oduzeli nezakonito stečenu imovinu kao u slučaju sadašnjeg partnera (19.000.000 evra). Još jedan razlog što Ana neće ući u Elitu je i upravo Aca jer sada kada ga je posle 30 godina ponovo ščepala niti joj se pušta među Elitnim a pogotovo da bude zajedno sa Kačavendom, kojoj nikako ne može oprostiti što se sa njenim Acom motala po televizijama. A još kada bi ušla Acina bivša devojka koja mu je posvetila pesmu "Dragane moj" Maja Nikolić koja je uputila otvorenu podršku Zvezdanu.... Nego živi bili pa videli.

Ana

14.08.2023 15:02

@Melanija - Hajde Mari nkoviću okuoaj se, na odmoru si. Pusti "Narod pita", još malo pa gotovo, nema vas više. Lepo bi bilo da i sina povedeš na more i da se konačno upoznate kao otac i sin.