RANI RADOVI LEPOG MIĆE MOGU DA GA UNIŠTE: Isplivali DOKAZI, stiglo mu POSLEDNJE upozorenje!

Autor:

Zadruga

01.08.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića ni ne sluti šta mu se sprema!

RANI RADOVI LEPOG MIĆE MOGU DA GA UNIŠTE: Isplivali DOKAZI, stiglo mu POSLEDNJE upozorenje!

Foto: ST/Nikola Mutić

Lepi Mića

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić prošle noći bila je prošle noći gost na televiziji Pink, a tom prilikom prokomentarisala je ponašanje Lepog Miće, koji je bio njen veliki protivnik tokom trajanja Zadruge

Naime, Ana je uzvratila na njegovo ponašanje, te je istakla da bi vrlo lako mogla da ga podseti na njegove rane radove u prethodnim sezonama rijalitija. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

Je l' si ispratila gostovanje Lepog Miće, koji je kada je saznao šta je Julijana pričala o Zorici Marković na početku "Zadruge", kako je on reagovao?

- Nisam ispratila. Ne znam ništa vezano za to, ali onda možemo i Miću podsetimo na neke njegove ranije sezone, pa da mu zapušimo usta. Toliko o tome. Ovim je dovoljno - rekla je Ana za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Рррр

02.08.2023 00:48

Ћути бруко калдрмашка. Мића је 10 година и није спустио поглед.

Slavica

02.08.2023 02:55

Nemoj tako Ana, pa on je Elita. Bez njega zadruga ne moze poceti, a bogami ni zavrsiti. Takvi nam trebaju da nam decu uce pristojnom ponasanju i posebno lepom izrazavanju. Valjda je zato i dobio taj epitet "Lepi"(?)