ZOLA KRENUO U BEČ DA PRONAĐE INU: Prevrnuću sve bolnice, neću stati dok ne vidim ćerkicu!

Autor: P. R.

Zadruga

17.07.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupko se odmotova!

ZOLA KRENUO U BEČ DA PRONAĐE INU: Prevrnuću sve bolnice, neću stati dok ne vidim ćerkicu!

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram/Printscreen, shutterstock

Nakon što je u javnosti kao bomba odjeknula vest da se bivša učesnica rijalitija "Zadruge", Kristina Ina Rajzinger, porodila i na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Kajli, u javnosti se podigla velika prašina i pompa oko potencijalnog oca, a kako se pretpostavlja, ta uloga pripašće Lazaru Čoliću Zoli.

Naime, Ina i Zola su tokom boravka na imanju u Šimanovcima bili intimni u više navrata, nakon čega je ona posumnjala da je u drugom stanu, te je uradila dva testa za trudnoću, koja su bila negativna. Međutim, postoji mogućnost da su rezultati tada pokazali takve rezultate ukoliko je u pitanju bila rana trudnoća.

Republika

Foto: ATAImages, Instagram/Printscreen

Lazar Čolić Zola i Ina Rajzinger

Čoliću je, inače, tokom sinoćne emisije "Narod pita" stigla poruka da se bivša zadrugarka trenutno nalazi u bolnici u Beču, te da ima probleme sa slepim crevom, ali da je dete zaista njegovo. Kako Republika sada saznaje, Zola je već spakovao kofere i samo što nije krenuo za Beč kako bi našao Rajzingerovu.

- Zoli je prekipelo, neče više da bude u neznanju čovek! Situacija je baš pipava, ako je ta devojka zaista rodila njegovo dete, on hoće da ga prizna, ne beži on od toga, samo želi da konačno spava mirno i zna na čemu je, da li je dobio ćerkicu ili nije... Kako mi je rekao, on kreće put Beča kako bi razrešio sve sa Inom, jer mu se ona i dalje ne javlja na telefon i drži ga u neizvesnosti. "Prevrnuću sve bolnice, neću stati dok ne vidim ćerkicu", to je poslednja poruka koju mi je poslao. Dodatno ga je zabrinula dojava koju je dobio sinoć tokom "Narod pita", da je ta mala hospitalizovana zbog problema sa debelim crevom, šta ako to dete sad pripadne samo njemu - navodi za naš portal Zolin drug koji je upućen u celu situaciju, te nastavlja:

Republika

Foto: E-stock, Instagram/Printscreen

Lazar Čolić Zola i Ina Rajzinger

- On želi da prizna dete i da plaća alimentaciju, ali se plašim da mu neka veća obaveza ne bi prijala. Ma, čovek će ceo grad prevrnuti samo da je nađe, ima neke informacije gde bi mogla da se nalazi, ali videćemo šta će biti. Spreman je na sve samo da razgovaraju kao normalni ljudi i reše situaciju oko ćerke, ako je zaista njegova - zaključuje drug Lazara Čolića za Republiku.

Podsećanja radi, Rajzingerova je nedavno od strane produkcije TV Pink pozvana kao bivša učesnica "Zadruge" na gostovanje u emisiju "Narod pita", međutim, kako je priznala, sprečena je da se odazove jer je na bolovanju, te se tako i saznalo da je u drugom stanju.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ina Rajzinger Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miljana

17.07.2023 11:04

A jel ce bude Tankosava

Ljiljana

17.07.2023 19:05

Moj majčinski savet Zoli, da nikako ne ide sam, da bude jako oprezan!!! Koliko svi vidimo Ina je jako opana i verovatno spremna na sve i svašta!!! Zolo neka te dragi Bog vodi, čuva, i zaštiti!!!