PORODIČNA DRAMA KULIĆA! Otkriveni novi detalji SKANDALA u Nišu, oduzimaju Miljani ŽELJKA! (VIDEO)

Autor: M. P.

Zadruga

08.04.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićke ne prestaju sa ratom!

PORODIČNA DRAMA KULIĆA! Otkriveni novi detalji SKANDALA u Nišu, oduzimaju Miljani ŽELJKA! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon skandaloznog rata Miljane i Marije Kulić došlo je do novog suočavanja u emisiji "Pitanja novinara". Miljana je otkrila zbog čega je Marija izgovorila najstrašnije reči. Kako kaže, boli je što ona želi da joj oduzme poslovnu sposobnost i starateljstvo nad sinom Željkom.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Izgovorila sam sinoć monstruozne reči, nemam opravdanja za to, znate da nisam tako mislila. Žena je došla sa namerom da me izludi, ja sam juče ušla u crveno... Nije me stiglo, nikako se ne osećam, nisam svesna šta sam izgovorila. Mnogo mi je teško palo to što je na podmukao način aludirala na rešavanje poslovne sposobnosti koja dovodi do toga da moraš da pitaš majku da li možeš da se udaš, želiš da ostaneš u drugom stanju i tako dalje. Naravno da sam znala da na to aludira, jer mi je to i kod kuće pričala. Stavljala me je u isti rang sa Ivanom, sve etikete sam dobila od nje. Pet godina ona utiče na moj život i čini ga nesrećnim tako što mi puni glavu. Sada ću reći, sve što sam zaradila do sada, sve je kod moje majke na računu. Ona se prepala što ja hoću neki dinar da sačuvam za sebe, da ne bih morala da prosim kao što sam prosila da dođem do Šimanovaca - krenula je Miljana, pa nastavila:

Meni ne treba život da nju pitam za sve, da imam krš i lom. Da posle svega što sma preživela, što sam ostala živa, ona sve to meni radi, manipuliše sa mnom da bi moj odnos išao u drugom smeru. Niko sa mnom više neće moći da upravlja. Ja sa ovom ženom, mojom majkom, ne želim da imam komunikaciju zauvek. Gazila me je, ubedila me je ona da sam luda, nesposobna. Ponekad se uplašim da budem sa detetom, jer kad te neko ubedi da si takav, pomisliš da si nikakav. Niko od vas ne zna kad sam sama Željka čuvala. Kako je gospođa mogla da ode u Egipat kada je njenom dup*tu ćef, a sada pošto zna da hoću da se osamostalim... Zadnje četiri godine, njeno ponašanje prema meni je nepodnošljivo, isto tako i moje prema njoj. Svi su je opominjali i tata, ljudi bliski nama da me ne blamira na televiziji i da ne priča laži i izmišljotine. Pričala sam da mi je ona maćeha, da mi je ona Vesna majka, da bih je isprovocirala. Da će Tijana da čuva Željka. Koji je kur*c Tijana da čuva Željka pored mene žive?! Jedino ako, Bože me oprosti, umrem. Neka ona gleda s kim se njene dve ćerke zabavljaju, s kim provode vreme. Neću joj se izviniti i kada osetim potrebu, jer će odbiti. Ona zna kako ja dišem, zna u kakvu situaciju me je dovela, zna da to ne mislim, ali je izvukla iz mene da budem monstrum - dodala je Kulićeva.

Što se tiče deteta neće moći ništa da mi uradi. Neće ga čuvati ni Tijana, ni ona, čuvaću ga ja! Neću da se obazirem na to što kaže, na to što je na sve spremna da on i ja ne budemo zajedno! neću kao bebica da se prepustim slučaju i da ne isterujem pravdu! Pravda će biti zadovoljena i dete će biti kod normalne majke gde i pripada, u skladnoj i mirnoj porodičnoj situaciji. Ja neću njoj zabraniti da ga viđa. Željko ne treba da ispašta, on treba da voli njih i mene - rekla je Miljana.

Kad sam otišla, majka je počela tu sve i svašta da mi govori, za starateljstvo, za tu poslovnu sposobnost... Slušala 20 minuta, 21. minut polila je kafom, gde mi se smejala onako funjarski i funjarski me podje*avala! Neko ko mi je majka ne može da me provocira na taj način! Ja kada sam ušla (u kuću u Nišu), a ako hoce da bude iskrena i realna neka kaže... Niti sam se pozdravila, niti sam pričala sa Nenadom. Hteo je da razgovara sa mnom, ja sam mu rekla da nisam sposobna da pričam ni o čemu. Onda mu je moja majka rekla ''Nikakav razgovor sa njom, nikakav razgovor, u sobu!''. Posle toga sam ispričala sve, nije htela da mi da moj novac... Da sam pozajmila od tog čoveka ostatak novca. Na kvarno mi je tata dao 8.000, trebalo je da imam 13.900, ostalo sam otišla nebitno da bih imala dovoljno novca i pozajmila. Došla sam tako što sam izašla kroz prozor iz Tijanine sobe, tu su istrčali tata i Bebica. Rekla je da sam sve ovde slagala. Kako sam se vratila ovde, kako je pristao jedan momak da me vozi... Sve što sam rekla stojim iza toga! Našla sam rešenje da pozovem dve centrale, u jednoj su rekli da mora da se plati odmah. Na drugi centrale su prihvatili da me voze. Došla sam - nastavila je Kulićeva.

- Nenad je plakao. Tek tada kad je počeo da plače, mislim da ti je sve jasno. Onda mu je moja majka rekla šta imaš da pričaš sa njom... Rekli su mi otac i majka da ga mnogo vole, da su mnogo vezani za njega, da ne mogu da zamisle da se probude da njega nema u kući. Mnogo su vezani za njega. Tata je rekao kao ne ne volim ga, ironično. Kako on ustaje ujutru odmah skuva kafu, ima tu slobodu da uđe u sobu da ih probudi... Moj tata mu je rekao mogu da ti poklonim BMW X3, da se prevede na tvoje ime, to je najmanje što ja mogu da ti dam... "Da si mi sin ja bih ti šamarčinu takvu opalio". U smislu da ga navlače preda mnom da ode, a navlače ga da ostane. Određenu svotu novca da ti dam dok se ne budeš snašao i to su mu rekli... - pričala je Miljana.

 
Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading