KO JE LJUBAVNICA SINIŠE KULIĆA SA KOJOM JE VARAO MARIJU? Miljana ih nahvatala na delu, izbio skandal u domu!

Autor:

Zadruga

07.04.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva ko je ljubavnica Siniše Kulića!

KO JE LJUBAVNICA SINIŠE KULIĆA SA KOJOM JE VARAO MARIJU? Miljana ih nahvatala na delu, izbio skandal u domu!

Foto: ATA Images, Instagram/ticakulic, radojicic_aleksandar, E-Stock

Nakon šok priznanja Miljane Kulić da je njen otac imao ljubavnicu, misterioznu Vesnu, tokom braka sa Marijom Kulićem, portal Republika uspeo je da sazna detalje o njihovoj aferi. 

Pre svega, podsetimo da su se Marija i Miljana posvađale, te da je Kulićeva otkrila detalj koji su roditelji krili od nje, pa su mnogi pomislili da je ona usvojena, budući da je obelodanila da je Siniša Kulić imao ljubavnicu, te da više liči na nju, nego na majku.

Republika

Foto: E-stock, YouTube/Printscreen

Siniša Kulić, Marija Kulić, MIljana Kulić

- Istina je da je Siniša bio lud za Vesnom, to je bilo u vreme kada je imao kriz sa Marijom. Oni čak nisu ni dozvolili da deca to osete, jer su uvek pazili da njihovi problemi ostanu samo njihovi. Ali Miljana ih je jednom nahvatala, tad se to pročulo, ipak je NIš dovoljno mali da se sve čuje i vidi - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

- Ona je tada imala ljubavnika nekog iz Kruševca, tako sam pročitao u novinama, to je bilo pre 12 godina otprilike. Tad su nastali problemi i Siniša je hteo da joj se osveti. Vesnu je upoznao u kafani, jer je on čovek boem. Ona ga je zavela, tada je imala mini suknju i bujni dekolte, a svi znamo da su muškarci na to slabi.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/marijakulicstar

Siniša Kulić i Marija Kulić

- To je Marija kasnije saznala i raskantala sve to na vreme. Oni su ipak pričali i odlučili da stave tačku na te afere, da deca ne bi živela u rasturenoj porodici. Marija je ipak tu porodicu drža na koncu sve vreme - završava izvor za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading