ZVEZDAN UBIJAO ANU OD BATINA I PRED DECOM: Zbog ove ljubavnice je bila modra od glave do pete, ćerka joj slušala udarce! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.02.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila zbog koga je dobijala batine od Zvezdana Slavnića!

ZVEZDAN UBIJAO ANU OD BATINA I PRED DECOM: Zbog ove ljubavnice je bila modra od glave do pete, ćerka joj slušala udarce! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić nakon šokantnog priznanja o zlostavljanju koje je doživela od Zvezdana Slavnića, sada je otkrila kako je i na koji način saznala za njegove prevare.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković razgovaraju

 

- On je sa tobom bio intiman nakon se*sa? - upitala je Zorica.

- Da. Pošto je živeo sa nama, nikada agresiju nije ispoljavao pred decom. Nervozan je bio zbog tiketa, ali dok oni nisu bili tu, radi je sve to. Sve sam ćerki ispričala. Rekao je: ''Tvoj salon, nije naš salon, to je smao tvoje''. Od tog salona je on jeo, ja plaćam kiriju od njega, izdržavam porodicu. Kožu bi mi odrao da može. Kad je on (Zvezdan) mene na vratima video, zato nije mogao da dođe k sebi - istakla je Ana.

- Da ne progovoriš? - upitala je Zorica.

- Šta sam ja morala da prećutim, kakavu manipulaciju da gledam i koliko sebe da unazadim - rekla je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković razgovaraju

 

- Pa da - dodala je Zorica.

- Pare je slala njegova ljubavnica, koja je radila u kladionici nadomak moje zgrade. Postoji i druga iz Švice, koja je njemu slamka spasa, kad skoz za*ere sve. Skontala sam da je moje prezime želeo da uzme, samo da bi mogao da zapali tamo. On je na sve to rekao mom drugu: ''Ana sve zna!''. Žena ta mu je slala pare, s kojom se uredno čuo. Provalila sam tada da prikriva telefon. Po ceo dan je bio u kladionici. Jednom prilikom sam ga pozvala i došla ispred kladionice, shvatila o čem je reč. Saznala sam nakon toga koliko tih što su mu platile aparate je po*ebao, a on me zbog tog saznanja krvnički istuče - rekla je Ana.

- Gospode Bože - kazala je Zorica.

- Moju decu nikada nije tukao, ali kada sam ćerku zvala iz susedne sobe, nasrnuo je na mene jer od svog deteta tražim pomoć - kazala je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vizionar

25.02.2023 00:46

Zene citajte i ucite, kad te decko ili muz prvi put udari, bezi sto dalje. Prebijace te dok god mu budes prastala. Anu nije tukao Zvezdan vec njeno prastanje, morala je u startu to prekinuti.