"KAD TE NEKO UDARI 20 PUTA, TO POSTANE NORMALNO" Isplivao uznemirujući snimak, Ana priznala da ju je Zvezdan TUKAO pre Zadruge?! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

12.02.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić je u razgovoru sa Zoricom Marković istakla da jutros nije bio prvi put da ju je Zvezdan Slavnić "zakačio".

"KAD TE NEKO UDARI 20 PUTA, TO POSTANE NORMALNO" Isplivao uznemirujući snimak, Ana priznala da ju je Zvezdan TUKAO pre Zadruge?! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Glavni akteri šeste sezone "Zadruge", Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić, u jutarnjim časovima imali su žučnu raspravu koja je eskalirala tako što je on u naletu besa vitlao posteljinom i bacao je, prilikom čega je u glavu udario svoju bivšu nevenčanu suprugu.

Kada je to učinio, Ćurčićeva je briznula u plač, a njegova prva reakcija je bila, da se opravda da je nije namerno udario.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić udario Anu Ćurčić Zadruga 6

Ana je o ovom događaju pričala Zorici Marković, a s obzirom na njenu interpretaciju događaja, korisnici društvenih mreža su zaključili da Ana želi da poruči kako je više puta dobila udarac od Zvezdana, te da je on nije zaista slučajno udario, već je želeo da to samo tako izgleda.

- Prišao je on i rekao da me je slučajno udario. Njemu je samo bilo bitno da kaže da je slučajno. Kada jednom udariš ženu, imaš razne faze toga, onda joj vidaš rane. To uradiš i traje drugi put, treći put, četvrti, peti, šesti i sedmi... Kad je udariš 20. put, onda to postaje normalno, kad je udariš 150. put, dođeš u situaciju da se tebi žena izvinjava što si je udario - istakla je Ćurčićeva u "Zadruzi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Violeta

13.02.2023 22:11

Samo u ludilu. I jedan je previse. Zena koja to trpi je mazohista. Pa izvol'te.