DALILA KIPTI OD LJUBOMORE! Besna na Cara zbog Maje Marinković: MENI NIJE FASCINACIJA DA MI NEKO PLATI FLAŠU NA SPLAVU, NE UPOREĐUJ ME SA NJOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.10.2021

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević se zatvorila u sobi za rehabilitaciju, a za njom je krenuo Filip Car, ne nadajući se da će ući u sukob sa svojom devojokom i to zbog Maje Marinković.

Republika

Foto: printscreen

Dalila Dragojević ljubomorna na Maju Marinković

Nakon svađe koju su imali, Dalila Dragojević je otišla u sobu za rehabilitaciju, a Filip Car je krenuo za njom u nameri da se pomire, ali je ipak došlo do sukoba novopečenog para i to ni manje ni više nego zbog Maje Marinković.

- Kako se ti tako vezeš za ljude? Za šta se vežeš, za sek**alnost, za pamet ili za si*e i pič*u - pitala je Dalila, a Car joj je odgovorio da je ona drugačija.

- Za tebe se nisam tako vezao, za te neke verovatno jesam.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car ispred sobe za rehabilitaciju

- Čega su se odrekli ti ljudi u životu pa da možeš da me uporediš sa njima? Dobro ti je bilo da se jeb*š sa svima i da ti u Beču budu bačene cipele - vikala je Dalila, dok je Car samo govorio da je problem što ona nema poverenja u njega.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević viče na Filipa Cara zbog Maje Marinković

- Čime si ti fasciniran? Kakav si ti čovek sa čime se ti fasciniraš. Meni je fasciniranje poštovanje, a ne sek**alno zadovoljiti, i da me neko pita koji je neki glavni grad. Šta mi je fascinacija da mi neko na splavu plati flašu i da me odvede u Etno selo. Bilo bi mi okej da ste duže u vezi pa da raščišćavate, a ne ovo. Ja sam sebi dozvolila da me ovde svaka šuša komentariše i viče da sam loša - rekla je Dalila.

- Pa da, ti si sad loša zato što si sa mnom - rekao je Car.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading