Goran Vesić otkrio šta bi poklonio Luni Đogani!

Autor:

Zadruga

11.03.2020

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić goste u emisiji "Amidži šou" počastio je posebnim, "skupštinskim" palačinkama.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Goran Vesić

- Ovo su te naše palačinke, pa da svi probaju. Kažu da su odlične. Inače ne jedem slatko, da napomenem. Ovakve služe svima nama, legendarni je recept. Recept je iz Francuske, u skupštini se prenosi sa kuvara na kuvara - istakao je, dok je služio palačinke na tanjirima za koje je prethodno kuvar skupštine dao recept.

Takođe, u prvoj igrici Vesić je dobio pitanje koja su tri najveća problema Beograda, a dao je odgovor u sekundi.

- Kanalizacija, javni prevoz i zagađenje! - kazao je on a nakon toga se na pitanje Ognjena Amidžica nadovezao na to kakvo je iznenađenje pripremio ženama za Osmi mart.

- 1876 žena sam obradovao. Kod mene u upravi radi toliko žena. Sve žene su dobile knjigu kao poklon - istakao je Vesić, a na iznenađenje mnogih odreagovao kad je saznao da je Đoganijevoj bio rođendan istog dana.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/e-stock/Č. VUKOJIČIĆ
Goran Vesić i Luna Đogani

- Da sam znao da je Luni bio rođendan, doneo bih i njoj knjigu - rekao je Vesić, što je nju iznenadilo, pa nije skidala osmeh sa lica.

Odmah nakon toga, Luna je objasnila da svađe koje gledamo sa Markom nisu strašne, te da ona i njen partner neće tako lako raskinuti:

- Šta smo mi sve preživeli, ove svađe su sitnice i pomirimo se nakon nekoliko minuta ili sati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

11.03.2020 11:47

Goran ne zna da Luna nikada u životu nije pročitala ni jednu jedinu knjigu. Čak ni "Bukvarac" (Bukvar).

Odgovori 10 2
Zoran

11.03.2020 14:56

Luni treba vibrator. Što veći.