LAŽIRALA SOPSTVENU SMRT IZ EKSTREMNIH RAZLOGA! Glumica izmislila da boluje od raka, pa OBJAŠNJENJEM razbesnela javnost!

Autor:

Zabava

03.02.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o smrti Punami Pandi prvobitno je objavio njen menadžer, a nakon njenog javnog istupa, oglasili su se i iz menadžmenta.

LAŽIRALA SOPSTVENU SMRT IZ EKSTREMNIH RAZLOGA! Glumica izmislila da boluje od raka, pa OBJAŠNJENJEM razbesnela javnost!

Foto: Dinodia Photos / Alamy / Alamy / Profimedia

Indijska glumica Punami Pandej (32) izazvala je veliku pažnju javnosti nakon što se oglasila dan nakon što je na njenom Instagram profilu objavljena vest o njenoj navodnoj smrti. Pandej je objavila dva videa na svojoj Instagram stranici, priznajući da je lažirala svoju smrt i objašnjavajući razloge koji su je naveli na taj ekstreman potez.

- Žao mi je što sam vam nanela bol. Moj cilj je bio da šokiram sve i skrenem pažnju na rak grlića materice. Da, lažirala sam svoju smrt. Znam da je to ekstremno, ali sada svi odjednom govore o ovoj ozbiljnoj bolesti - izjavila je Punami Pandej, ističući da njena namera nije bila da izazove paniku, već da skrene pažnju javnosti na važnost prevencije i borbe protiv raka grlića materice.

- Nisam umrla od raka grlića materice. Ali, hiljade žena jeste. Ova bolest je odnela mnoge živote i važno je da se podigne svest o njoj - istakla je glumica, naglašavajući važnost redovnih pregleda i brige o sopstvenom zdravlju.

Vest o smrti Punami Pandej prvobitno je objavio njen menadžer, a nakon njenog javnog istupa, oglasili su se i iz menadžmenta.

- Ovo jutro je teško za nas. Sa dubokom žalošću vas obaveštavamo da smo izgubili našu voljenu Punam usled raka grlića materice. U ovom vremenu tuge, tražili bismo privatnost dok je se rado sećamo po svemu što smo delili - naveli su u zvaničnoj izjavi objavljenoj na Instagram nalogu Punami Pandej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading