ŠOK TRANSFORMACIJA RIJALITI ZVEZDE: Jednim potezom srušila internet, ovo su fanovi čekali godinama! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.01.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajli Džener iznenadila pratioce iznenadnom promenom!

ŠOK TRANSFORMACIJA RIJALITI ZVEZDE: Jednim potezom srušila internet, ovo su fanovi čekali godinama! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kajli Džener je nedavno napravila zapanjujuću promenu vraćajući se svom izgledu iz 2014. godine sa novom frizurom koja podseća na njen "Kraljevski Kajli" period. Ova iznenađujuća transformacija ostavila je njene fanove u čudu, posebno one koji je prate više od decenije. Poznata po tome što voli da eksperimentiše sa različitim bojama i stilovima kose, Kajli je u poslednje vreme bila vernа svоjој tamnoj, crnoj kosi. Međutim, iznenadila je sve vraćajući se svom prošlom izgledu iz 2014. godine.

Tokom pomenute ere, Kajli je bila tinejdžerska senzacija koja je osvojila srca mnogih. To je bilo vreme kada je bila konstantno u centru pažnje, sa svakim njenim potezom oponašanim od strane njenih obožavalaca, što ju je učinilo ultimativnim trendseterom tog vremena. Nazvana "Kraljevska Kajli", titulu koju je sama sebi dala, hrabro je istraživala različite boje kose, uključujući i ikoničnu pastelnu roze, koju je sada ponovo uvela.

 

@kyliejenner

heard its 2014 vibes this year

♬ Suga Suga - Instrumental - Baby Bash

 


Povratak pastelne roze kose je iznenadio fanove, imajući u vidu Kajlin ozbiljniji imidž u poslednjih nekoliko godina. Ova neočekivana transformacija izazvala je spekulacije kod nekih skeptika, koji dovode u pitanje da li je to perika ili je Kajli zaista osvetlila i obojila kosu. Međutim, na fotografijama koje je podelila na društvenim mrežama, njena kosa izgleda izuzetno autentično, ostavljajući publiku u čudu.

Pitanje koje muči sve je da li će nova frizura Kajli Džener inicirati ponovni trend farbanja kose u nekonvencionalnim bojama. I dok njen uticaj možda nije toliko ogroman kao u vreme Kraljevske Kajli ere, ona i dalje ima potencijal da nas sve iznenadi. Čini se da su fanovi žudeli za povratkom "starog" Kajli Džener, jer su oduševljeni njenom poslednjom transformacijom.

Zaključno, odluka Kajli Džener da se vrati svom prošlom izgledu nesumnjivo je izazvala uzbuđenje, dovodeći mnoge da se pitaju da li će ovo označiti početak novog trenda u bojenju kose. Samo vreme će pokazati uticaj ove neočekivane promene od strane poznatog trendsetera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading