PREMINULA POZNATA GLUMICA: Sahranila ljubavnika, pa za par dana umrla za njim!

Autor:

Zabava

17.01.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

*Glumica Lin Marta preminula u 78. godini nakon borbe sa rakom!

PREMINULA POZNATA GLUMICA: Sahranila ljubavnika, pa za par dana umrla za njim!

Foto: Pixabay

Sveća

Glumica Lin Marta, koja je stekla popularnost ulogama u filmovima poput "Footloose" i "Starsky & Hutch", preminula je u svom domu u Los Anđelesu u 78. godini nakon duge borbe sa rakom. Njenu smrt potvrdio je njen prijatelj Kris Sen Iler za The Hollywood Reporter. Marta je ostavila dubok trag u svetu šou biznisa tokom četiri decenije svoje karijere, a publika je pamti po ulogama u filmovima poput "Joe Kidd" i serijama poput "Love", "American Style", "Barnaby Jones" i "Medical Center".

Lin Marta je bila u vezi sa glumcem Dejvidom Soulom, sa kojim je delila ekran u ostvarenju "Starsky & Hutch". Njihova veza je bila predmet javne pažnje, posebno zbog činjenice da je Soul u to vreme bio oženjen glumicom Karen Karlson. Marta je 1983. godine opisala njihov odnos kao "otvorenu vezu", što je privuklo pažnju medija i javnosti. Njihova kompleksna veza dodatno je oblikovala javni doživljaj ove talentovane glumice.

Lin Marta će ostati upamćena po svom doprinosu filmskoj industriji i televiziji kroz različite uloge koje je maestralno tumačila. Njeni najistaknutiji radovi, poput uloga u filmovima "Footloose" i "Joe Kidd", ostaju deo nasleđa koje je ostavila iza sebe. Tokom svoje bogate karijere, Marta je uspela da ostvari značajan uticaj na filmsku industriju, ostavljajući neizbrisiv pečat svojim talentom i predanošću glumi.

Ostavši upamćena po svojim ulogama i doprinosu svetu zabave, Lin Marta će zauvek ostati deo istorije filmske industrije. Njeni radovi će i dalje inspirisati buduće generacije umetnika i ostaviti neizbrisiv trag u svetu zabave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading