GLUMICA SLOMILA KIČMU I HITNO HOSPITALIZOVANA: Isplivala fotka iz bolničke postelje, svi su ZAPREPAŠĆENI ovim prizorom! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2021

20:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Sara Periš povredila je kičmu tokom boravka na godišnjem odmoru, a ona se sada oglasila i otkrila kako se oseća.

Republika

Foto: instagram.com

Sara Periš završila u bolnici

 

Poznata glumica Sara Periš hitno je hospitalizovana tokom jučerašnjeg dana, nakon što je polomila kičmu! Glumica je tokom boravka na godišnjem odmoru u Turskoj imala nezgodu i tom prilikom povredila kičmu, nakon čega je hitno odvežena u hitnu pomoć, kako bi joj se ukazala odmah pomoć. 

 

 

Glumica se ovom prilikom oglasila na Instagram profilu, izbacila je fotografiju iz bolničke postelje, a potom obavestila sve da joj je prinudno odložen povratak u Veliku Britaniju, shodno tome da je povreda izuzetno ozbiljna. 

Jedno polomeljeno rebro?? Ne, ne, nije to dovoljno za ovu j** pametnicu. Bio je to gadan pad, na vrlo tvrdu podlogu, a rezultat je polomljena kičma - napisala je Sara uz fotografiju iz bolničke postelje.

- Ceo život mi se sručio na glavu - dodala je glumica, a brojni prijatelji su joj se odmah javili na Instagramu i poželeli brz oporavak.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading