PRVA IZJAVA KARIĆEVOG ADVOKATA: Oglasio se nakon PRIVOĐENJA sa braćom Hofman!

Autor:

Zabava

10.11.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Goran Karadarević se oglasio nakon privođenja sa braćom Hofman!

PRVA IZJAVA KARIĆEVOG ADVOKATA: Oglasio se nakon PRIVOĐENJA sa braćom Hofman!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Goran Karadarević, koji je poznat domaćoj javnosti kao advokat Stefana Karića, danas je priveden sa braćom Miljanom i Ljubanom Vidovićem u jednom poznatom prestoničkom restoranu, u spektakularnoj akciji policije i Višeg javnog tužilaštva, preneli su domaći mediji.

Karadarević se sada oglasio i otkrio da su ga ozloglašena braća Hofman unajmili kao svog branioca.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Goran Karadarević

- Angažovali su me kao branioca. Nisam uhapšen. Sedeo sam u restoranu kada nam je prišla policija - oglasio se za "Telegraf.rs" Karadarević.

Snimak hapšenja brzo se pojavio na društvenim mrežama, prikazujući trenutak kada su pripadnici UKP stavljali lisice na ruke osumnjičenima unutar restorana. Gosti lokala bili su svedoci hapšenja, sedeći u kafiću i posmatrajući novonastalu situaciju.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Hapšenje braće Hofman

Braća iz Bijeljine Miljan Vidović i Ljuban Vidović, poznati po tome da maltretiraju ljude, ponovo su došli u centar pažnje jer je jedan od njih maltretirao konobara u jednom ugostiteljskom objektu u Irigu. Oni su pre toga, više puta maltretirali ljude kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj.

Portal Republika je od samom početka pisao i apelovao na hapšenje nasilne braće Hofman. Portal Republika je bio prvi portal koji je hrabro pisao protiv terora Vidovića zbog čega su građani bili u strahu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading