SVI SU ČEKALI NJEN SUD! Tara Simov brutalna nakon vesti o RAZVODU Vanje i Ša!

Autor:

Zabava

31.08.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se reperova bivša i otkrila šta misli o njegovom novom razvodu!

SVI SU ČEKALI NJEN SUD! Tara Simov brutalna nakon vesti o RAZVODU Vanje i Ša!

Foto: Instagram.com, Zadruga official.com printscreen

Reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša potvrdio je saznanja Republike da se od supruge Vanje razvodi samo nešto više od mesec dana nakon crkvenog venčanja. 

- Da, istina je da se razvodim, samo ona nek kaže razlog, ja ne znam stvarno šta bih rekao. Ne znam da li sam u šoku, da li sanjam ili da se smejem na sve ovo. Nije brak dečja igra - rekao je Ša za Republiku jutros.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Vanja i Ša

Vanja se još uvek nije oglasila povodom ove situacije, ali to je uradila bivša zadrugarka Tara Simov. Podsećamo, reper je sa Tarom prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić u "Zadruzi 4", zbog čega se kasnije razveo od nje.

Kako je Tara istakla, ništa je ne zanima, osim sina Nikolaja i verenika Danila, sa kojim se Simova nedavno pomirila.

Republika

Foto: Instagram.com

Tara i Danilo

- Odlično sam, hvala na pitanju. Jesmo, na moru smo svi. Stvarno me ne zanima. Imam divnog muža i imam divno dete. Mene trenutno interesuje samo moj Nikolaj i Danilo. Ne interesuje me ništa i niko sem mog deteta i muža - poručila je Tara za "SrbijaDanas".

Podsećamo, kako je reper naveo, ova situacija duže traje i ona je napustila stan, ali je istakao da do prevare nije došlo. anja i Ša su u aprilu ove godine na njegov rođendan imali građansko venčanje, dok se crkveno odigralo u njenom rodnom gradu Kraljevu krajem prošlog meseca. Ša je sinoć uklonio sve zajedničke fotografije sa Vanjom, a potom objavio svoju fotku i pesmu "Me, Myself and I", koju izvode Dži Izi i Bibi Reksa.  Pemsa govori o osobi koja je ostala sama, a Ša je izdvojio sledeće stihove:

- O, samo smo ja, ja i ja, solo vožnja dok ne umrem. Imam sebe za ceo život, nije mi potrebna druga ruka da je držim. Čak i kad je noć hladna, imam vatru u duši - glase stihovi koje je Ša izdvojio.

Republika

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Reperova objava

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading