JOVANA JEREMIĆ POSTAJE DEO ELITE: Voditeljka izdala zvanično saopštenje, evo kako je uključena u Pinkov gigantski projekat!

Autor:

Zadruga

31.08.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić postaje deo rijalitija "Elita"!

JOVANA JEREMIĆ POSTAJE DEO ELITE: Voditeljka izdala zvanično saopštenje, evo kako je uključena u Pinkov gigantski projekat!

Foto: Pink, youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić, popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, izdala je zvanično saopštenje putem storija na društvenoj mreži Instagram, te obavestila svoju publiku da će u novoj televizijskoj sezoni u svojoj emisiji "Novo vikend jutro" imati poseban segment, koji će biti posvećen rijalitiju "Elita".

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

- U okviru novih izmena, filmskih i igranih džinglova, nove Jovane Jeremić i svega novog, evo jedne male pikanterije koju otkrivam - U korak sa Elitom! Nova rubrika najgledanijeg jutra. Svakog vikenda, u zavisnosti od aktuelnosti, radićemo pregled najvažnijih dešavanja! - napisala je Jovana Jeremić.

Republika

Foto: Instagram.com

Saopštenje Jovane Jeremić

Podsetimo, direktorka programa televizije Pink, Milica Mitrović, sinoć je saopštila da "Elita" počinje 2, a ne 3. septembra, kako je ranije najavljeno. Ovo je urađeno na zahtev publike, koja se nestrpljenjem iščekuje da upozna nove učesnike rijalitija i da ovaj format krete.

S obzirom na to da "Elita" počinje u subotu, Jeremićeva bi viće u nedelju mogla da ima premijeru svoje nove rubrike, kako se njene emisije emitiju uživo iz studija televizije Pink u subotu i nedelju.

Republika

Foto: ATAImages

Milica Mitrović

Pink je za sada potvrdio učešće Milene Kačavende, Marka Đedovića, Mensura Ajdarpašića, Slobodana Josipovića i Marka Janjuševića Janjuša, a za više informacija o budućim takmičarima "Elite" posetite portal Republika i rubriku "Zadruga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Stanko

01.09.2023 03:00

A šta će drugo, nego uz rijaliti, to joj je domet a i način života. Za drugo i ne zna.