MITROVIĆI SLAVE 30 GODINA LJUBAVI: Milica podelila najintimnije uspomene sa Željkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.08.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Mitrović podelila svoje najdraže uspomene sa suprugom Željkom!

MITROVIĆI SLAVE 30 GODINA LJUBAVI: Milica podelila najintimnije uspomene sa Željkom! (FOTO)

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Željko i Milica

Željko Mitrović, vlasnik i direktor "Pink Media Group" i njegova supruga Milica, direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, danas slave 30 godina ljubavi, dok će u novembru ove godine proslaviti 24. godišnjicu braka.

Republika

Foto: ATA Images

Milica i Željko Mitrović

Milica je povodom ovoga podelila nekoliko fotografija sa Željkom iz privatne arhive, a neke od njih su ljudi mogli da vide prvi put. Milica je slikovito prikazala kako je njihova ljubav izgledala od samog početka i trideset godina kasnije.

- Naših 30 - napisala je ona.

Podsetimo, Milica i Željko iz bračne zajednice imaju dve ćerke, Kristinu i Andreu. Svojevremeno je Željko pričao o ljubavi koju oseća prema Milici.

- Osim moje muzike i činjenice da ona gleda Pink, a ja Pinkove filmske kanale, svi ostali afiniteti, pa čak i senzibiliteti, su nam se stopili i postali identični. Milica je savršena žena i supruga, u svakom smislu predstavlja osovinu i stub naše porodice - istakao je Mitrović o supruzi u intervjuu za "Hello".

Njih dvoje se pripremaju za još jednu televizijsku sezonu, kao i početak giganstog rijaliti programa "Elita", koji je trebalo da startuje 3. septembra, ali je Mitrovićka sinoć obradovala gledaoce, te otkrila da ovaj format počinje dan ranije.

- Veliki šef je upravo doneo odluku, "Elita" kreće u subotu 2.9.2023. u 21 čas. Čekamo vas - saopštila je Milica Mitrović putem objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading