Nenad Jezdić postao PRAVI SAMOTNJAK: "Razgovaram SAMO SA PSOM!"

Autor:

Zabava

07.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle dužeg vremena slavni glumac odlučio da se vrati na veliko platno.

Nenad Jezdić postao PRAVI SAMOTNJAK: "Razgovaram SAMO SA PSOM!"

Foto: ATA Images

Glumac Nenad Jezdić vraća se na veliko platno glavnom ulogom u filmu "Poslednji strelac" Darka Nikolića, čija je premijera zakazana za 14. mart.

Poslednji put videli smo ga u filmu Dušana Kovačevića "Nije loše biti čovek" 2021. godine, a tokom bogate karijere dočarao je spektar likova na velikom platnu. Velike pohvale pobrao je ulogom u filmu "Vikend sa ćaletom", a ovog puta prikazaće se u ulozi  samotnjaka.

Na nedavnom susretu sa medijima Nenad Jezdić je otkrio više detalja o novom glumačkom zadatku.

Republika

Foto: Foto Željka Hajdarević

Nenad Jezdić u filmu "Poslednji strelac"

- Svaki glumački izazov podrazumeva saosećanje prema rečima, idejama koje pisac stvori i empatiju sa tim šta pisac hoće da kaže sadržajem. Morao sam da pronađem inspiraciju suštinsku, emocionalnu, a našao sam je u tome što ovaj karakter svodi svoj životni račun - započeo je glumac i detaljnije opisao svoju ulogu.

- Nenad je ostao sam, život ga je doveo u fazu na emocionalnu razmenu sa psom, verovali ili ne, i tek sa ponekim čovekom. Najizazovnije mi je bilo da dočaram lik koji svoju najizrazitiju emocionalnu razmenu uspostavlja sa psom i sa spomenikom svoje tragično preminule žene. Tu sam našao najveći prostor za igru i radost prilikom rada na ovom projektu. Ta komunikacija mi je bila najinspirativnija - dodao je Jezdić.

Foto: Foto Željka Hajdarević

 

Uzbudljiva drama sa elementima trilera moći će da se pogleda u odabranim bioskopima, a priča se vrti oko inspektora Nenada Kuruzovića, koji nakon smrti supruge uviđa besmisao svog života, provodi dane sa svojim psom Čedom i čita knjige. Sve do trenutka kada se posle decenije provedene u inostranstvu u Beograd vrati njegov neprijatelj Atanasije, poznati balkanski kriminalac koji je umešan u ubistvo supruge Kuruzovića. E tada počinje prava akcija!

U filmu "Poslednji strelac" igraju i Miloš Timotijević, Miodrag Miki Krstović i Aleksandra Belošević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading