DA LI PREPOZNAJETE NAŠEG GLUMCA? Uz njega ste odrasli, preko noći je doneo odluku da POBEGNE iz grada, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

13.08.2023

05:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš proslavljeni glumac se nedavno pojavio posle dužeg vremena u javnosti, a svi su ostali šokirani njegovim novim imidžom!

DA LI PREPOZNAJETE NAŠEG GLUMCA? Uz njega ste odrasli, preko noći je doneo odluku da POBEGNE iz grada, a danas izgleda potpuno neprepoznatljivo! (GALERIJA)

Foto: ATA Images

Nenad Jezdić jedan je od najistaknutijih dramskih umetnika današnjice, a danas proslavlja 51. rođendan.

Član je pozorišta Atelje 212 bio je od 1998. godine, a član Jugoslovenskog dramskog pozorišta od 2020. godine. Igra i na drugim pozorišnim scenama.

Foto: ATA Images

Nenad Jezdić

 

Naš proslavljeni glumac Nenad Jezdić doneo je nedavno odluku da se povuče iz gradske buke i uputi se ka seoskim predelima. Na dedovini kod Valjeva prve voćke je zasadio još pre skoro 15 godina. Tada je imao 70 ari, a sada 20 hektara ozbiljnog biznisa, gde voće raste, prerađuje se, fermentiše i destiliše. U podrumu kuće smeštena su burad sa rakijom, a to piće proizvodi od različitog voća. Ideja mu je da u posao uključi svoje četvoro dece kada budu odrasla.

- Moram vam reći da sam većinu ovih stvari koje ovde vidite platio od svoje glume. Od svih svojih serija, filmova, reklama došao sam do ovoga ovde gde sam sad. Časno je reći da su ovde pare i koje dugujem, ali to je taj rizik koji mora da postoji - kazao je Jezdić ranije, te je dodao o svom poreklu:

Foto: ATA Images

Nenad Jezdić

 

- Jezdići su bili Miletići. Moj čukundeda stigao je na konju u valjevsku čaršiju odnekud iz Hercegovine. Jezdio je na konju pa su ga tako prozvali a neko je od njegovih potomaka posle uzeo to za prezime - rekao je u jednom intervjuu Jezdić.

Nedavno su se pojavile fotografije Jezdića sa jedne dodele priznanja, a tom prilikom svi su primetili njegovu promenu imidža. Naime, on je pustio kosu i bradu, te ga mnogi nisu mogli odmah prepoznati, što možete videti u galeriji ispod:

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading