SRPSKA PEVAČICA KRILA BEGUNCA U VIKENDICI: Raskrinkana AFERA zbog koje joj sada PRETI SMRĆU - Život joj visi o KONCU!

Autor:

Zabava

05.02.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica poslednjih dana proživljava pakao.

SRPSKA PEVAČICA KRILA BEGUNCA U VIKENDICI: Raskrinkana AFERA zbog koje joj sada PRETI SMRĆU - Život joj visi o KONCU!

Foto: shutterstock

Naša pevačica poslednjih dana proživljava pravi pakao, a do nedavno se hvalila na sva usta kako je zaradila brzu lovu. Kako saznaje Republika ova pevačica je u svojoj vikendici nedaleko od Beograda krila begunca, a za to je uzela velike pare. Međutim, kako je po gradu počela da priča o tom tipu, te mu stvorila dodatne probleme, on joj sada preti da će joj se osvetiti za sve.

Naime, kako smo saznali naša pevačica starhuje za život, budući da se zakačila sa ozbiljnim kriminalcem, te iznela par stvari o njemu, što nikako nije smela. Iako je u početku bila u veoma dobrim odnosima sa njim, čim je debelo naplatila, počela je da se opušta i da priča previše.

- Budući da u svom bliskom okruženju naša pevačica ima dosta prijatelja sa margine, tako su je prijatelji spojili i sa ovim beguncem, to jest ne spojili nego joj rekli da je taj u problemu i da traži, što se kaže skonište na neko vreme. Sama je sve prihvatila i nije razmišljala o posledicama kada je čula koliko će joj on platiti - kaže izvor blizak pevačici za naš portal i dodaje da je situacija sada izmakla kontroli:

- Sve su se dogovorili i ona ga je odvela kod nje u vikedndicu. Nekad bi ga ona snabdevala namirnicama, a kasnije ja zamolila starije komšije da mu pomognu, naravno oni nisu ni znali ko je on. Tako je dva meseca sve bilo dobro, a onda je ona u jednom društvu počela da priča o njemu i rekla je par stvari što nikako nije smela. Kako je u tom društvu bio i jedan čovek koji je dobar sa ovim beguncem, odmah mu je javio i rekao da bolje ode odatle, pošto mu pevačica može i nešto smestiti. Kad je ovaj čuo kako pevačica priča o njemu poludeo je i odmah napustio vikednicu, a njoj je počeo da preti da će je pojesti mrak, kao i da će sve do dinara vratiti kad ima dugačak jezik.

Kako dalje saznajemo, pevačica ne zna šta da radi, a živi u svakodnedvno strahu da joj se nešto ne desi. Takođe, s druge strane njenu ortaci pokušavaju, da ispeglaju stvari, ali videćemo da li će uspeti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading