PEVAČICA UBIJENA U DUBAIJU? Nova misterija oko smrti Andrijane Lazić: Kako je pala sa 24. sprata kad su prozori zapečaćeni?!

Autor: P. R. - M. K. V.

Zabava

26.01.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi koji su ikada bili u tim oblakoderima znaju da je na najvišim spratovima nemoguće otvoriti prozore zbog posebnih sistema zaštite, koji su pokriveni i kamerama, tvrde upućeni

PEVAČICA UBIJENA U DUBAIJU? Nova misterija oko smrti Andrijane Lazić:  Kako je pala sa 24. sprata kad su prozori zapečaćeni?!

Foto: printscreen

Pevačica Andrijana Lazić (28) poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala s drugaricama i pala sa 24. sprata jedne zgrade, a sahranjena je devet dana kasnije u rodnom mestu Velino Selo.


Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju javnost jer postoji mnogo kontradiktornosti koje upućuju na mogućnost da je pevačica možda i ubijena, što istražuje policija iz Dubaija.


- Mnogo je kontradiktornosti u svim dosadašnjim detaljima vezanim za njenu tragičnu smrt, a najveća misterija je to kako je mogla da padne sa 24. sprata kada su na toj visini prozori zapečaćeni i obezbeđeni kamerama. Svi koji su ikada bili u tim oblakoderima po Dubaiju znaju da je u najvišim spratovima nemoguće otvoriti prozor zbog posebnih sistema zaštite - priča upućeni izvor za Republiku i dodaje:


- Nikome nije jasno kako je neko mogao da padne s te visine, a da ostane sve pod takvim velom misterije. Njene drugarice, koje su s njom bile u sobi, a tvrde da ništa nisu čule ni videle, takođe su ostavile sve u neverici.

Republika

Foto: Društvene mreže

Drugarice Andrijane Lazić čeka poligraf


S obzirom na to da nema dovoljno preciznih informacija, pojedini sumnjaju u to da se radi o samoubistvu, a još jedan Andrijanin kolega N. M. nedavno je ubijen pod nerazjašnjenim okolnostima.


Kako je naš list već pisao, svakodnevno se na internetu pojavljuju stranice koje traže da se ova misteriozna smrt reši, kao i da istražni organi detaljnije ispitaju osobe s kojima je pevačica bila pre tragičnog pada. U mnogobrojnim komentarima, između ostalog, zahteva se i da njene drugarice idu na poligraf da bi se utvrdilo gde su bile u kobnom momentu i da li se, na neki način, ova tragedija mogla sprečiti. Korisnici društvenih mreža masovno traže da se drugarice podvrgnu poligrafskom ispitivanju da bi se otkrili svi detalji tragične večeri.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijanin otac Nebojša Lazić priključuje se istrazi u Dubaiju čim prođe 40 dana


Inače, Andrijanin otac Nebojša istakao je da će nakon 40 dana od ćerkine smrti i sam uzeti učešća u istrazi i otići u Dubai da bi se lično i detaljno pozabavio slučajem koji je celu porodicu zavio u crno.


- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP, u svakodnevnom sam kontaktu s direktorom policije u Dubaiju Isom Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - poručio je Andrijanin otac nedavno.


Podsećanja radi, Andrijana Lazić bila je pravnica i mlada pevačica iz Bijeljine, koja je radila u MUP Republike Srpske. Ona je bila na početku pevačke karijere, a pre odlaska na put snimila je dve pesme koje su objavljene na dan njene sahrane, tačno u vreme kad je porodica spuštala njen kovčeg u raku.

Nelogičnosti u istrazi

  • S jedne strane sumnje da se radi o samoubistvu, a s druge strane, društvene mreže koje prikazuju vedru osobu s velikim planovima, koja započinje i muzičku karijeru. Andrijanine objave i iz Dubaija ničim nisu ukazivale na takvu mogućnost.
  • Drugarice, koje su te noći spavale u istoj sobi i tvrde da nisu ništa čule ni videle, s druge strane, treba da idu na poligraf.
  • Otac, koji od policije traži da drugarice puste da se vrate kući, nakon sahrane poručuje da će lično da se priključi istrazi.
  • Teorija da je pevačica sama pala sa 24. sprata sa zapečaćenog prozora koji je pokriven kamerama budi sumnje da je zapravo reč o ubistvu, što je takođe predmet istrage. Nedavna nerazjašnjena smrt Andrijaninog kolege iz Bijeljine takođe ukazuje na mogućnost da je i ona, kao pripadnik MUP Republike Srpske, bila nečija meta.


DA JE ODAVDE PALA ANDRIJANA?

Republika

Foto: printscreen

Slika Andrijane Lazić koja izaziva najcrnje slutnje

Jedna od fotografija koje su osvanule nakon Andrijanine smrti izaziva najcrnje slutnje i ledi krv u žilama. Pevačicin otac Nebojša Lazić podelio je potresnu sliku mezimice iz prestonice Emirata na kojoj se vidi kako pozira na ivici zgrade s pogledom na ceo grad. Kako je Andrijana poginula upravo usled pada sa 24. sprata, mnoge je ova objava potresla i naterala da pomisle da je upravo ovo mesto gde je nastradala.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
BreDragan

27.01.2024 14:44

Odavde definitivno nije jer ovo nije 24-ti sprat. Kad se pogleda kroz prozor vide se Soliteri koji imaju 40-50 spratova a dosta su niži od ovog prozora. Mada izgleda kao da je slikano na 100 i nekom spratu, nije ni Burž Khalifa gde se može u turističkom aranžmanu posetiti 124 sprat. Tamo je enterijer sasvim drugačiji.