OTVOREN PORODIČNI ALBUM NEBOJŠE GLOGOVCA! Prva supruga slavnog glumca pokazala fotografije koje TERAJU SUZE NA OČI!

Autor:

Zabava

01.05.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Glogovac javno je pokazala nikad viđene fotografije iz perioda najveće ljubavi sa slavnim glumcem.

OTVOREN PORODIČNI ALBUM NEBOJŠE GLOGOVCA! Prva supruga slavnog glumca pokazala fotografije koje TERAJU SUZE NA OČI!

Foto: instagram.com/minaglogovac

Prva supruga slavnog i jednog od najvoljenijih glumaca sa ovih prostora Nebojše Glogovca, koji nas je prerano napustio 2018. godine, Mina Glogovac, objavila je porodične fotografije iz perioda najveće ljubavi i sreće.

Nikad viđeni kadrovi iz života legendarnog glumca i žene koja mu je podarila dvojicu sinova sada su obelodanjeni javno, a od prizora mnogima će zasuziti oči. Radost, smeha, sreća i ljubav zabeleženi su objektivom fotoaparata.

Nebojša Glogovac upoznao je prvu suprugu Minu u nekadašnjem bioskopu "Zvezda" i bila je to ljubav na prvi pogled. Glumac i ugledna slikarka venčali su se 1996. godine, posle osam meseci zabavljanja, a kako je glumac otkrio u jednom intervjuu Mina ga je osvojila osmehom. Izrodili su dvojicu sinova Miloša i Gavrila, a razveli se 2014. godine. Miloš je  odlučio da donekle krene tatinim stopama i upisao studije režije na Fakultetu dramskih umetnosti.

Nakon kraha braka Nebojši Glogovcu desila se nova ljubav. Milicu je odveo pred oltar i sa njom dobio ćerkicu Sunčicu, a sa svojom drugom suprugom proveo je poslednje dane života.

Smrt je sprečila Nebojšu Glogovca da odigra ulogu u filmu "48 sati i 1 minut", koji je inspirisan slučajem otete i mučki ubijene devojčice Tijane Jurić. Njegova velika želja bila je da se pojavi u ovom ostvarenju, međutim slavni glumac se razboleo i umesto na setu završio u bolničkoj postelji, gde je umro 9. februara 2018. godine od raka pluća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading