ZBOG PEVAČICE IH LEGITIMISALA POLICIJA U DUBAIJU: Srpski pevači su zbog OVOG snimka mogli da ZAGLAVE U ZATVORU (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.01.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan nesmotren potez na ulici ispred najskuplje zgrade bivše zadrugare umalo nije skupo koštao.

ZBOG PEVAČICE IH LEGITIMISALA POLICIJA U DUBAIJU: Srpski pevači su zbog OVOG snimka mogli da ZAGLAVE U ZATVORU (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Pevač i bivši zadrugar Savo Perović umalo nije uhapšen u Dubaiju zbog pevačice Višnje Petrović, sa kojom je zajedno bio u "Zadruzi", pa da ponovo budu cimeri, ali ovog puta u zatvorskoj ćeliji.

 

 

Naime, Perović je upravo od ove koleginice za rođendanski poklon dobio put za Dubai, koji ga je zamalo skupo koštao. Njih dvoje su iskoristili priliku da na ovoj lokaciji snime i spotove za svoje nove pesme, a u slobodno vreme su se malo više opustili, pa su napravili gaf zbog kog su mogli da završe u tamošnjem zatvoru.

- Savo i Višnja su u jednom momentu zaigrali nasred ulice ispred Burdž Kalife, a tamo nije dozvoljen taj slobodni ples na javnom mestu. Oni su se malo zaneli, pa nisu uopšte ni razmišljali da to može da izazove ozbilje posledice. Međutim, vrlo brzo ih je policija podsetila da su ove stvari zabranjene u Dubaiju kada im je prišla i zatražila od njih lične dokumente - priča prijatelj koji je zadesio tu sa njima i naglašava da situacija nije bila nimalo prijatno:

- Iako su se do tada svi smejali, naglo su se uozbiljili dok ih je tamošnja policija legitimisala. Sama pomisao na njihove stroge zakone i mogućnost da završe u njihovim zatvorima ledi krv u žilama!

 

 

Ove navode za Republiku potvrdio je i sam Perović.

- Jao, tačno je da samo imali taj peh. Mi nismo bili svesni da to može da izazove takvu reakciju policije. Mi smo samo igrali i pevali i smejali se. Dobro, jesmo se na trenutak uozbiljili dok smo im pokazali pasoše i objasnili da smo mi pevači i da nas je ponela atmosfera. Sve se dobro završilo - rekao je Savo za naš portal i dodao:

- Ja sam prvi put bio u Dubaiju. Dobio sam ovo putovanje od Višnje za moj 33. rođendan, ali smo oboje tamo snimali i spotove za naše nove pesme. Meni je ovo jedno od najlepših putovanja u životu, bez obzira na ovaj mali incident!

On je zatim na svoj Instagram profil okačio i video ispod kog je upozorio druge da ne ponove njihovu grešku.

- Imali smo jedan mali “peh” nismo bili previše informirani koliko je Dubai rigorozan (na sreću dobro se završilo i klip im se dopao 😅) Ali, bilo je čupavo.
Budući turisti pazite kako se ponašate učite na našim greškama
- poručio je pevač.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading