OTAC POGINULE PEVAČICE IMA KOŠMARE! Sanja ćerku Andrijanu svaku noć, komšije čule krike iz porodične kuće! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi znaju koliko je Andrijana bila dobro dete! Tu nema šta da se priča. Žao mi je te porodice, zavijeni su u crno, priča komšija.

OTAC POGINULE PEVAČICE IMA KOŠMARE! Sanja ćerku Andrijanu svaku noć, komšije čule krike iz porodične kuće! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Pevačica Andrijana Lazić poginula je nedavno u Dubaiju prilikom pada sa 24 sprata, a sahranjena je u selu nadomak Bijeljine. Njeno otac Nebojša Lazić, kako smo saznali, noćima ima košmare jer sanja ćerku, pa se budi i plače, što su komšije i potvrdile za naš portal.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Kuća Andrijane Lazić

 

- Svi znaju koliko je Andrijana bila dobro dete! Tu nema šta da se priča. Žao mi je te porodice, zavijeni su u crno. Strašno je kad roditelj sahranjuje dete, to nikome ne bih poželeo. Mi se znamo svi smo tu u ulici, nema mnogo kuća. Znam da se Nebojša budi noću, da se čuje plač i neki krici, čoveku je mnogo teško. Čovek ima košmare i sanja ćerku. Samo vas molim da moje ime ne pominjete - rekao nam je komšija koji živi nedaleko od porodice Lazić.

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća Andrijane Lazić

 

Inače, Neboša, otac nastradale pevačice dao je za naš portal prvu ispovest posle smrti ćerke, te je tada rekao kako sumnja da je pala jer je dobila napad astme. 

Foto: ST/Dragan Kadić

Kuća Andrijane Lazić

 

- Tod 10. januara uveče sam dobio informaciju da mi je ćerka preminula. Ona je sedmog otišla i trebalo je da se vrati 11. januara. Meni su javili ujutru, ne znam šta se desilo... Imam samo policijski izveštaj koji sam poslao. Dogovarala je pesme, to je trebalo da izađe oko Srpske Nove godine. Ljudi za nju imaju samo reči hvale, nema kome ona nije pomogla. Drugarice koje su bile sa njom su spavale, kad su ustale nisu znale šta se desilo. Ona ništa nisu videle, spavale su. Verujem da je pokušala da napravi selfi, pa je tako pala. Ko zna, imala je gušenje i tako se omakla i pala preko ograde. Nemam drugo objašnjenje - ispričao je tada vidno potresen otac devojke.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading