Proslavio se u "Zvezdama Granda", pa naprasno nestao sa scene: Ovaj pevač ima 42, a već je deda ČAK TRI UNUČETA!

Autor:

Zabava

01.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Batjarević Cobe živi na relaciji Beogrda-Berlin i danas je mnogo više posvećen porodici, nego javnom životu.

Proslavio se u "Zvezdama Granda", pa naprasno nestao sa scene: Ovaj pevač ima 42, a već je deda ČAK TRI UNUČETA!

Foto: youtube.com

Pevač Slobodan Batjarević, poznatiji kao Cobe, stekao je popularnost tokom učešća u takmičenju "Zvezde Granda" 2007. godine.

Iako je tada bio relativno nepoznat javnosti, Cobe je svojim nastupima osvojio simpatije publike i napravio značajan korak ka svojoj muzičkoj karijeri, koju je kasnije nastavio i u inostranstvu.

 

 

Nakon perioda velike popularnosti, Cobe se iznenada povukao iz javnog života. Iako je izdao nekoliko pesama i učestvovao u rijalitiju, muzičar se odlučio da se posveti porodičnom životu.

Danas živi na relaciji Beograd - Berlin, gde uživa u miru i intimi porodičnog doma.

Inače, Cobe se mlad oženio i sa samo 18 godina stupio u brak sa svojom dugogodišnjom devojkom Anom. Par danas ima dvoje dece - ćerku Slađanu i sina Nebojšu, a u međuvremnu pevač je postao i ponosni deda, te sa 42 godine uživa sa čak troje unučadi.

Podsećanja radi, Cobe se takmičio u "Zvezdama Granda" 2007. godine, gde su se porde njega istakli i drugi, danas veoma popularni pevači.

U toj sezoni su se takmičili Rada Manojlović, Milan Stanković, Milan Dinčić Dinča, Dušan Svilar, Nemanja Stevanović i Silvija Nedeljković.

 

 


Cobe je svojom muzikom, ali i izborom da se povuče iz javnosti, ostavio lični pečat na estradnoj sceni. Iako se retko pojavljuje u medijima, njegova priča ostaje inspiracija mnogima, dok njegov porodični život predstavlja primer kako je moguće napraviti balans između posla i privatnog života.

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading