SLOBODA MIĆALOVIĆ DOBILA MURAL: Glumica pokazala zid usred Beograda, evo kako izgleda (FOTO)

Autor: P: R.

Zabava

02.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena reakcija je oduševila sve!

SLOBODA MIĆALOVIĆ DOBILA MURAL: Glumica pokazala zid usred Beograda, evo kako izgleda (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloboda Mićalović

Proslavljena glumica Sloboda Mićalović dobila je jedinstveno umetničko delo u vidu murala, koji se nalazi na zidu u blizini Brankovog mosta u Beogradu.

Inače, ovaj mural nije uobičajen, jer ne prikazuje lik glumice, već je oslikana pozorišna scena sa crvenom zavesom, simbolom pozorišta. Preko ilustracije velikim slovima ispisano je ime glumice, čime je mural dobio poseban značaj.

Republika

Foto: instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović mural

Tokom izrade murala, grafit-majstorima se pridružila i sama Sloboda, koja je u uglu zida napisala svoje ime, dodajući lični pečat muralu.

Mićalovićeva je ponosno podelila fotografiju murala na svom Instagram profilu, uz kratak opis u kojem je izrazila svoju zahvalnost prema Beogradu.

- Baš ovaj zid, baš ovo mesto, baš ovi ljudi divni i Beograd - grad u kojem sam se od prvog dana osećala bezbedno, voljeno, kao kod kuće - napisala je glumica ispod objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JovanBg

03.11.2023 14:53

Moze jedino u Leskovcu da dobije..