DEA ĐURĐEVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Voditeljka napravila DRASTIČNU TRANSFORMACIJU, svi su se šokirali!

Autor:

Zabava

22.04.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević napravila drastičnu promenu!

DEA ĐURĐEVIĆ VIŠE NE IZGLEDA OVAKO: Voditeljka napravila DRASTIČNU TRANSFORMACIJU, svi su se šokirali!

Foto: ST/Petar Divac

Dea Đurđević je danas jedno od najpoznatijih TV lica ružičaste televizije,a nedavno je objavila fotografije koje su srušile internet. Naime, Dea je poznata po svojoj plavoj boji kose, ali i da vrlo često voli da eksperimentiše sa frizurama. 

Tako je sada, pred sam početak leta odlučila da napravi promenu, te je napravila novu frizuru koja je sve ostavila bez daha. Atraktivna voditeljka ružičast eimperije skratila je šiške i malo krajeve, a ova promena izazvala je lavinu komentara. 

 

 

- "Dea izgledaš kao devojčica", "Ova žena je takva mačka", "Dea svaka čast za izgled, oduševljevaš me" - bili su samo neki od komentara. 

Naime, popularna voditeljka je završila čak dva fakulteta. Pored žurnalistike, kojom se danas i bavi, Dea je pohađala i osnovne i master studije iz oblasti državne bezbednosti. Inače, iako je poznata po svom televizijskom angažmanu u jutarnjem programu na Pinku, Đurđevićeva je neretko provodila slobodno vreme u streljani.

Zahvaljujući stručnosti lekara, brojnim operacijama i svojoj volji Dea je uspela da preživi, ali je nezgoda ostavila posledice na njenu ruku, koju su lekari jedva spasli. 

 

Kada sam ležala ta podrška javnosti mi je davala snagu i vetar u leđa da se izborim, pa kako god i da nastavim život. Svakog jutra kada se probudim meni je osmeh na licu, bila sam nepokretna. Imala sam 22 operacije i preko 200 puta sam bila uspavana. Srce ne može da izdrži toliku bol, iako sam bila na morfijumu, i uspvaljivali su me, gledali su šta je manje zlo - ispričala je Dea u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Leka

23.04.2024 07:28

Dea je prelepa najljepša voditeljka?♥️