DAČIĆEVA SNAJA OTKRIVA detalje odnosa veze sa LUKOM DAČIĆEM: TERA ME DA NOSIM KRATKO, ne voli da sam kao baba

Autor:

Zabava

21.04.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa pevačica Milica Jokić, poznata i kao snaja lidera SPS Ivice Dačića, u emisiji "Razotkrivanje" kod voditeljke Milene Videnović, pričala je o detaljima veze sa Lukom Dačićem.

DAČIĆEVA SNAJA OTKRIVA detalje odnosa veze sa LUKOM DAČIĆEM: TERA ME DA NOSIM KRATKO, ne voli da sam kao baba

Foto: Republika.rs

Milica je po prvi put pričala o tome čime je Luka osvojio, zašto su prva tri meseca bili u tajnoj vezi, ali je komentarisala i šta mu zamera, kao i on njoj. Kako se slaže sa Lukinim ocem, a kako sa budućom svekrvom, šta rade kada se porodično okupe njeni roditelji i Lukini, kao i mnogo toga o životu sa sinom najpoznatijeg srpskog političara, mlada pevačica je ispričala u "Razotkrivanju".

 

- Meni se kod njega pre svega sviđa njegova iskrenost i upornost. I taj neki prijateljski odnos i ujedno poštovanje - rekla je Milica i nastavila:

- Ono što mu zameram je njegovo kašnjenje. On toliko dugo može da se sprema i za bilo šta on mora da kasni. To je neverovatno. On se sprema više od mene. Sprema se više od svake žene. Ja taman mislim spreman, kad njega nema još narednih pola sata. Inače za sve ostalo super funkcionišemo, jer smo jako slični. A njemu možda smeta što sad mnogo radim i putujem, pa me nema po nekoliko dana. Ne pravi on nikakav problem, naravno, ali kaže mi kako sam stalno na nekim snimanjima. Ali ima razumevanja, stvarno. Nikada ne pravi nikakav problem.

 

 

Milica nam je otkrila i kako njen dečko voli da se ona nosi.

- Kad ja obučem predugačko, on kaže:"Milice, šta si to obukla, izgledaš kao baba." I onda mi kaže da obučem nešto kratko - kaže otvoreno Jokićka.

Milica se, između ostalog, osvrnula i na odnos sa budućim svekrom, Ivicom Dačićem.

- Imeđu nas je stvarno jedno veliko poštovanje, između njegove porodice i mene, generalno naših porodica. Ništa me ne savetuje, jer vidi da sam vaspitana, normalna, smatra da sve dobro radim i da nema potrebe da me savetuje. Mi se svi porodično okupljamo, zajedno sa mojom porodicom, a onda obavezno i zapevamo. I Luka i ja imamo kompletno ozvučenje u kući. Inače sam bliska i sa Ivicom i sa njegovom suprugom Sanjom, ali pošto ipak moram da budem na ženskoj strani, reći ću da sam sa Sanjom bliža - rekla nam je Milca.

Lepa pevačica je u emisiji "Razotkrivanje" pokazala i nikada viđene fotografije iz porodičnog albuma, a pored razgovora o ljubavnom odnosu i porodičnim stvarima, Milica je pričala i o ostalim detaljima iz svog života, kolegama, estradi... U celoj emisiji upravo možete da uživate samo na Republika.rs.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading