MAJA BEROVIĆ OTKRILA GDE ĆE KRSTITI SINA! Ovaj odgovor je sve ŠOKIRAO!

Autor:

Zabava

21.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović otkrila gde će krstiti sina Lava!

MAJA BEROVIĆ OTKRILA GDE ĆE KRSTITI SINA! Ovaj odgovor je sve ŠOKIRAO!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Poznata pevačica Maja Berović i njen suprug Alen spremaju se za veliku proslavu krštenja svog sina Lava, koji će se desiti 23. juna. Kako saznaju domaći mediji, ovaj divan događaj okupiće oko 500 ljudi, a ceremonija će se održati u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Izvor blizak pevačici otkrio je da je sve pažljivo pripremljeno, te da Maja i Alen pridaju veliku važnost detaljima. Njihova posvećenost organizaciji ove proslave svedoči o tome koliko im je važno da ovaj poseban trenutak bude nezaboravan za njih i njihove goste.

- Sve je polako u priremi, i kao što je već pozanto Maja i Alen su veliki detaljisti zbog čega ništa ne prepuštaju slučaju. Prosto su se složili da žele sina da krste sada i brzo odlučili gde će se ta divna ceremonija da se desi - rekao je izvor blizak pevačici za Telegraf.

Foto: ST/Dragan Kadić

Maja Berović

 

Maja je ranije govorila o svojoj veri, ističući da je pravoslavka i da sa svojom porodicom proslavlja Vaskrs. Ona je otkrila da su ranije praznik provodili sa najmilijima u Bosni, dok će ove godine Vaskrs dočekati u Gracu u Austriji. Pevačica je takođe podelila da je običaj da farba jaja sa svojom mamom, ali da će sada to učiniti sama, uz verovanje da će jaja biti savršena. Takođe, istakla je da porodica posti na Veliki petak, a potom u nedelju dočekuje Vaskrs.

- Ljudi, ja sam pravoslavka! Ne znam zašto je mnogima čudno što slavim pravoslavni Vaskrs. Alen i ja smo ranije praznik provodili sa našim najmilijima u Bosni, a ove godine ga dočekujemo u Gracu u Austriji.

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Berović

 

- Prethodnih godinama farbala sam jaja sa mamom, a sada ću sve sama da završim. Sigurna sam da će jaja biti savršena. Na Veliki petak postimo, a potom u nedelju dočekujemo Vaskrs - pričala je pevačica.


Ovo krštenje i proslava definitivno će biti jedan od najvažnijih događaja u životu Maje, Alena i njihovog sina Lava, a detalji o ceremoniji i proslavi sigurno će privući pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading