DARA BUBAMARA URNISALA RALETA I SLOBU RADANOVIĆA: Lično je zvao da se IZVINI, sigurnio je PIJAN! ŠOK

Autor:

Zabava

15.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Estradni rat ne jenjava!

DARA BUBAMARA URNISALA RALETA I SLOBU RADANOVIĆA: Lično je zvao da se IZVINI, sigurnio je PIJAN! ŠOK

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/RTV Pink Official

Dara Bubamara i Goran Ratković Rale

Pevačica Dara Bubamara nedavno je postala glavna tema medija nakon što ju je kompozitor Goran Ratković Rale javno optužio za prevaru i duplu prodaju pesme. Međutim, umesto da ćuti, Dara je odlučila da se oštro suprotstavi optužbama i da javno progovori o celom slučaju.

Naime, popularna folkerka se oglasila nakon Raletovih skandaloznih optužbi da je najpre molila Slobu Radanovića za duet sa pesmom "Infartk duše", a zatim da je kasnije istu numeru prodala  mladom kolegi Željku Nikoliću, kojem je navodno uzela novac, kako bi snimili jedno od poslednjih dela koje je napisala Marina Tucaković.

Prvo su prevarili ljude za pesmu koju su duplo prodali. Ovo je sramota šta radi ovaj čupavi i ovaj balvan. I posle toga, i dalje prave reklamu preko mog imena - poručila je Bubamara, prenosi Telegraf, te dodala da je Ratković posle njenog gostovanja u emisiji "Amidži šou" pozvao Nikolićevu sestru i uputio joj izvinjenje:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara besna na Slobu Radanovića

- Nakon mog gostovanja u "Amidziju", Rale je lično zvao Željkovu sestru Sanu da se izvini, da kaže da je on kriv. To je uradio kako bi oni odustali od tužbe i ljudi su mu oprostili. I sad posle svega, to izjavljuje. Teški bezobrazluk.

Međutim, Dara se tu nije zaustavila, te poručila da je Rale verovatno bio u alkoholisanom stanju, s obizirom na to šta je, kako kaže, izjavio, jer to ne bi uradio da je bio trezan.

- Sugurno je pijan, ako je to izjavio. Jer da je trezan i normalan, sakrio bi se u mišju rupu - zaključila je folkera besno.

Republika

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@RedTV_rs, Printskrin/RTV PINK

Goran Ratković Rale se oglasio nakon optužbi Dare Bubamare

Podsećanja radi,  Goran Raković Rale se posle nekoliko nedelja od početka drame oko sporne pesme napokon oglasio i izneo niz optužbi na račun Dare Bubamare.

Ono što mogu da kažem je da Dara nije u pravu, ali stvarno nije u pravu i to je sve što mogu da kažem na tu temu. Ona nije uzela pesmu. Ja nisam sam tu... Ja sam kompozitor, Marina Tucaković je tekstopisac, Futa je naslednik njenih prava i imam Branislava Glušca koji je aranžer. Prvi put u životu sam imao ovu situaciju. Dogovor je bio potpuno drugačiji, ali je splet okolnosti bio takav da sam na kraju ja ispao kriv. Da sad ne objašnjavam šta, kako, gde. Ja sam onda konsultovao i Futu í Glušca, pošto sam se našao u situaciji u kojoj nikad nisam bio, šta da radim u ovoj situaciji. Meni Futa kaže šta god uradio, vratio pare, prodao drugi put, naplatio, ti si kriv, kao što i jesam - rekao je on za Scandal, te nastavio:

Ugovor za pesmu imaju Željko Nikolić i Sloba Radanović. Obojica. Željko ima pravo prvog izvođenja, što je on iskoristio, on je prvi objavio. Dara nema nikakva prava, nema je u ugovoru, neka pokaže ugovor. Ona sad pravi marketing sebi na konto toga zato što je jednostavno tu. Što joj ja ne osporavam. Može slobodno da me pljuje, nemam sa njom problem i to je sve. Neka Dara Bubamara pokaže jedan dokaz da je platila pesmu, samo ću ostati na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading