ZBOG MONSTRUOZNOG UBISTVA DANKE ILIĆ DONETA HITNA ODLUKA: Pevači zaustavili svoje projekte, pa izdali ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Zabava

04.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevači su se složili da odlože svoje projekte zbog ubistva Danke Ilić.

ZBOG MONSTRUOZNOG UBISTVA DANKE ILIĆ DONETA HITNA ODLUKA: Pevači zaustavili svoje projekte, pa izdali ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

Foto: shutterstock, drustvene mreze

Današnji dan je zasenila užasna vest o smrti male Danke Ilić, što je izazvalo veliku tugu među mnogim ljudima. Brojne javne ličnosti, uključujući bivšeg zadrugara Young Palka, pevačicu Marinu Cvetković Mahrinu i kolegu Bobana Rajovića, odlučili su da odlože svoje poslovne obaveze kao znak poštovanja prema tragično nastradaloj devojčici.

Young Palk je putem društvenih mreža obavestio javnost da će spot grupe "Đans" biti odložen, dok je Mahrina saopštila da neće moći da nastupi večeras, izražavajući svoju nesreću i tugu zbog ovog tragičnog događaja. Takođe, Boban Rajović je otkazao planirani nastup u Zaječaru, pokazujući solidarnost sa porodicom male Danke.

- Zbog tragičnog događaja u vezi sa slučajem male Danke, spot se odlaže za neki drugi dan. Uskoro javljamo novi datum. Hvala svima na podršci,ljubavi i razumevanju. Muzike će biti, danas je dan žalosti! - napisao je Young Palk.

- Nažalost, ja neću moći da pevam večeras i moj nastup će biti otkazan. Mnogo sam nesrećna i tužna zbog ovoga što se desilo. Nadam se da me razumete - napisala je Mahrina.

 

Podsećamo, policija je uhapsila S.J. (50) i D.D. (50) iz Bora pod sumnjom da su u vezi sa ubistvom male Danke Ilić. Obojica osumnjičenih su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, dok je u toku pretraga terena u nadi da će telo devojčice biti pronađeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading