DRAGANA MIRKOVIĆ U STRAHU ZBOG RODITELJA: Imala samo jednu MOLBU za njih - nisu je poslušali!

Autor:

Zabava

03.04.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu o svojim roditeljima, pa otkrila šta im je zamerila!

DRAGANA MIRKOVIĆ U STRAHU ZBOG RODITELJA: Imala samo jednu MOLBU za njih - nisu je poslušali!

Foto: printscreen/Kurir TV, ata images, vladimir lukic

Folk zvezda Dragana Mirković u žiži je interesovanja domaće javnosti otkad je saopštila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka. Pevačica je nedavno otvorila dušu o porodici, pa je otkrila da njeni roditelji i dalje rade, iako ih je ona molila da prestanu.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, ST/Tamara Pavišić

Kuća Dragane Mirković u Kasidolu

- Moji roditelji mogu da sede kod kuće godinama unazad, ali i dalje rade oko imanja! Ja sam iz dobrostojeće porodice. Naučila sam, međutim, da mora da se radi - istakla je Dragana Mirković, pa dodala:

- Oni rade iako imaju ćerku Draganu Mirković, koja im omogućava da ne moraju da rade. Koliko puta im kažem: "Molim vas, nemojte neko da vas uslika, ispašće da vam ne dajem novac", ali nema šanse, to je u njima! - ispričala je pevačica za "24sata.hr".

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Dvorište Dragane Mirković

Inače, ekipa našeg portala je nedavno posetila Kasidol i obišla Draganinu rodnu kuću. Tada smo zatekli muk u dvorištu i spuštene roletne. 

Njeni roditelji nisu želeli da se oglašavaju za medije, ali smo stupili u kontakt sa Draganinom majkom Jelicom preko jedne poznanice. Jelica nije želela da komentariše razvod svoje ćerke, a ni uskoro bivšeg zeta Tonija Bijelića.

- Nikakve izjave, ne želimo ni da se slikamo, niti da pričamo bilo šta. Taman smo krenuli u grad, kad videsmo medije... - poručila je majka Dragane Mirković za Republiku putem telefonskog poziva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading